Állapotos vagyok! Anyumnak a 2. vérzés kimaradása után 1 nappal mondtam meg, hogy nagy valószínűséggel babát várok. Apumnak 3 hónaposan mondtam meg. Ki van akadva. Azt mondja, anyával összeszövetkeztem. Apával hogy értessem meg, hogy az én döntésem?
Hát elég nehéz lesz, mert gyakorlatilag anyukáddal együtt még egy hónapig halogattátok, hogy vele is tudassátok a dolgot. Nem volt szép. Elvileg egy család vagytok, miért kellett belőle kihagyni? Meg tudom érteni az apukádat.
Egyébként meg kérj tőle bocsánatot, hogy kihagytátok a dologból és próbáld meg felnőttként megbeszélni vele.
Idővel bele fog nyugodni, de most talán érthető is, hogy sértve érzi magát...
Muszáj volt megtudnia, hogy anyukádnak hamarabb elmondtad?
Végső soron kimagyarázhatod azzal, hogy féltél elmondani előbb, nehogy baj legyen a babával.
Anyukáddal pedig nem szövetkeztél, de ő nő, volt már terhes, tőle tudtál tanácsot kérni.
akkor még csak 17 voltál?:O
a kérdés már lassacskán 2 éves..
gondolom már megszületett a gyerek,egészséges??
hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!