Állapotos vagyok! Anyumnak a 2. vérzés kimaradása után 1 nappal mondtam meg, hogy nagy valószínűséggel babát várok. Apumnak 3 hónaposan mondtam meg. Ki van akadva. Azt mondja, anyával összeszövetkeztem. Apával hogy értessem meg, hogy az én döntésem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 18:47
12/14 anonim válasza:
Anno Szenteste nem volt jobb dolgod?!?!!!??!
13/14 anonim válasza:
Mi van? Megint szülni támadt kedved?
14/14 anonim válasza:
Ja,hulye ribi
En lanyom lettel.volna ott katonasag lett volna az hetszentseg. A nyakunkra oda nem.szulhettel volna csak ugy a semmire,semmibe. Se penzed,se iskolaid,vegzettseged.elet,es munkatapasztalatod. Azota mar van egy 7eves kolykod,ki tudja lehet hogy 3 mar.:D de az a szulo se normalis aki hagyja a ribi "kislanyanak"higy 3-4gyereket odaszuljon nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!