Missed ab után vagyok egy hónappal.3 hét után szeretkeztünk,4 hétre rá megint vérzek. Nem ártottunk 3 hét után? Ez a vérzés már a havim lehet? Tampont használhatok már?

azt mondják, hogy az első vérzésnél nem szerencsés a tampon, inkább tisztuljon, aminek még ki kell jönnie
szerintem ez már a havid

Nagyon sajnálom, hogy veletek is ez történt!
Mi 6 hétig nem szexeltünk nehéz volt, de kibírtuk. Nekem 28 napra a műtét után jött meg, és nagyon durván véreztem. Szerintem semmiképpen se használj tampont és tuti, hogy a vitaminok a vérzés mennyiségét és milyenségét nem befolyásolják.

A darabos barnázás is vér. Az élénkpiros azért élénkpiros, mert gyorsabban átért a hüvelyen, a barna meg lassabban és volt ideje megalvadni.
Ha jól emlékszem 4 hét volt az előírt "tartózkodás", és 3 hónapot mondtak az újbóli próbálkozásra. Mi évekkel később vállaltuk újból a babaprojektet. Nehezen dolgoztuk fel, mivel nálunk a 2. trimeszterben történt meg a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!