Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshet-e a barátnőm, ha menstruációja megjötte után 2.5 nappal szeretkeztünk, még volt minimális vérzés és valószínűleg előnedvvel érintkezett?
menstruáció után 1-2 nappal még nincs peteérés,bár előfordulhat,hogy vki a mensi alatt esik teherbe.A barátnőd kb 6-7 napon lehetett..a nőknél átalában a 11.nap környékén van peteérés,bár spontán peteérés is lehet.Bár az előnedv is tartalmazhat speriumot..nem hiszem,hogy az olyan lett volna,amely képes a megtermékenyítésre..Ha azt nézzük,hogy a gumi is spermicides volt..kicsi az esélye,hogy baj történt.
Én nem hiszem ,hogy vennék be 72 órásat,mert magas a hormontartalma.
De mondom, ez függ a bartánőd ciklusától is,hogy mikor lehet peteérése..
Elméletileg mindig fennáll a terhesség esélye, még vérzés alatt és fogamzásgátlás mellett is.
Gyakorlatilag azonban olyan minimális az esélye, hogy ha én lennék a helyében, nem vennék be esemény utánit.
első vagyok..
bocsi én értelmeztem félre:$
én akkor még kisebb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!