Hogy mondtad meg az apukának, hogy kisbabája lesz?
:)
Első gyereknél úgy terveztem, hogy majd adok neki egy utónévkönyvet, és azzal jelzem. De nem bírtam ki, így amikor csináltam a tesztet azonnal felhívtam, és elmondtam. Ő meg hazarohant melóból. :))
Az enyém is munkába volt. Fehívtam, hogy siessen ma haza, mert valamit akarok. Naná, hogy később jött haza, mert a munkatársak meghivták egy sörre. Jól leb.. hogy miért most jött, fontosat akartam. Odaadtam neki a tesztet, erre azt mondja, hogy ezt már látta, mi van? (azt hitte, hogy ovuteszt, mert használtam.) erre mondtam, hogy ez terhességi teszt. Egyből sirva fakadt, és vagy fél órán át ölelgetett szóhoz sem jutott.
8 hónapos már a kislányunk
mondtam a férjemnek hogy :-csináltam terhességi tesztet és pozitív lett.
erre ő:-az mit jelent?(még tette a hüly.ét)
erre én:-hát azt hogy terhes vagyok.
mondhatom hogy vigyorgott mint a tejbe tök!!!
azt hozzá kell tennem hogy nem terveztük,de tudtuk éreztük már a teszt előtt is mind a ketten hogy létezik.és egy percig se merült fel hogy nem kell nekünk.
azóta már 21 hónapos gyönyörű kislány!!!
imádjuk mind a ketten!és amikor mondja hogy anya meg apa,hát az az érzés ....de gondolom tudjátok mire gondolok!
24N
:)
Kb. nálunk is zajlott a telefonbeszélgetés. Felhívtam, hogy pozitív lett a teszt. erre ő: és akkor mi van?
Nem esett le neki. :))))
Másodiknál a védőnőt (nagy barátnők lettünk) hívtam fel először, és nagy sírással előadtam, hogy "terhes vagyok, és be vagyok szarvaaaaaa"!
2 perc múlva nálam volt. Adigra már röhögtem. De az első reakcióm nagyon gáz volt. Pedig terveztük, és úgy terveztük hogy kis korkülönbsg legyen meg minden, de mivel első szülésem is gáz volt,meg maga a gyerek is full 24 órás, aki sose alszik,így nagggggyon megijedtem, hogy fogom én ezt túlélni??!!
De túléltem. Azóta már van egy harmadik is. 16 hónapos most. :)
1. "terhes vagyok"
2. együtt csináltuk a tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!