Más kisbabája is "fagyosszent"? Akinek nagyobb már a gyerkőc, elmúlik nála ez a didergős időszak?
Kisfiam 10 hetes, de születése óta igényli, hogy be legyen takarva, bugyolálva. Most is be kellett takarnom egy vastagabb pléddel, pedig a tetőtérben van a szobája és már most is elég meleg a levegő benn. (Nyitott ablaknál is.)
Fürdésnél a 37 fokos vízben üvöltött, didergett, legalább 40 fok kell neki. Ha nem öltöztetem elég gyorsan, jön a "sírással a hideg ellen" akció. Utána csak akkor nyugszik meg, ha plédbe van bugyolálva.
Remekül eszik, már lassan 6 kg, szóval van rajta husi is és kis hurka is, nem olyan kis pálcikaember....
Egyébként minden másban kis mintababa, de ez a fázékonyság tanácstalanná tesz. Mindenhol azt olvasom, hogy ilyenkor elég egy rövid ujjú ez vagy az, de neki az kevés. Túlöltöztetni sem szeretném...
ha be van takarva, neki még az olyan mintha a méhben lenne. körös körül biztonság. azonkívül a hőleadásuk is másabb nekik :)
mikor a lányom inkubátorban volt, remegett keze lába, égnek állt. aztán kapott egy kis textilpelust, azzal betakarták őt és máris megnyugodott. nagyon sokáig ha vittem sétálni télen és becipzároztam a kis overállját vagy a hordozót, már a lakásban el is aludt.
amíg nem látod hogy izzad a baba nyugodtan takard be.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Jó tudni, hogy azért nem egyedi eset a kisfiam. :)
Akkor figyelem folyamatosan, és igazodom továbbra is hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!