Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondtad el a párodnak,...

Hogyan mondtad el a párodnak, hogy terhes vagy? Mi volt a reakciója?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nálunk tervezett baba volt, de ettől függetlenül a reakciója meglepett, mert úgy meghatódott, hogy elpityeredett :)))

Amúgy én úgy adtam tudtára a dolgot, hogy hajnalban felkeltem (nem bírtam várni) megcsináltam a tesztet, jó erős pozi lett, majd betettem a kabátja zsebébe a kocsikulcs helyére :P

2011. aug. 3. 12:12
 2/17 anonim ***** válasza:

Felhívtam -mivel nem egy városban éltünk és nem tudtam magamban tartani még egy hétig- és elmondtam: sikerült, apuka leszel!

Sírt, úgy örült.

Aztán a következő találkozásunknál közölte, hogy ez most mégsem alkalmas időpont a gyerekvállalásra, menjek abortuszra...

2011. aug. 3. 12:13
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
:O
2011. aug. 3. 12:14
 4/17 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

utolsó???

2011. aug. 3. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Amúgy első válaszoló vagyok, csak lesokkoltam a 2. válaszoló pasijának a reakcióján...
2011. aug. 3. 12:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, én is. Pláne, hogy hónapokig próbálkoztunk, hogy sikerüljön a baba....
2011. aug. 3. 12:17
 7/17 anonim ***** válasza:

lehet, hogy mégse örömében sírt? :S

én közöltem, hogy a rég tervezett külföldi nyaralásra, amire gyűjtöttük a pénzt sajnos nem mehetünk el :D először értetlenkedett és morgott, hogy miért??, aztán mikor vigyorogtam és mondtam, hogy nem repülhetek, kezdett neki leesni a tantusz :D

2011. aug. 3. 12:18
 8/17 anonim ***** válasza:

Ráadásul még tervezett baba is volt??? Mégis így reagált? :(

(első)

2011. aug. 3. 12:19
 9/17 A kérdező kommentje:

ja akkor bocs:)

második:és elvetettétek a babát?vagy felneveled egyedül?

2011. aug. 3. 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:

12:18!

Hónapokig "dolgoztunk" a babán, kétségbe volt esve minden alkalommal, amikor megjött a vérzésem. Fogalmam nincs, hogy miért gondolta meg mégis magát...

2011. aug. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!