Hogyan mondtad el a párodnak, hogy terhes vagy? Mi volt a reakciója?
Nálunk tervezett baba volt, de ettől függetlenül a reakciója meglepett, mert úgy meghatódott, hogy elpityeredett :)))
Amúgy én úgy adtam tudtára a dolgot, hogy hajnalban felkeltem (nem bírtam várni) megcsináltam a tesztet, jó erős pozi lett, majd betettem a kabátja zsebébe a kocsikulcs helyére :P
Felhívtam -mivel nem egy városban éltünk és nem tudtam magamban tartani még egy hétig- és elmondtam: sikerült, apuka leszel!
Sírt, úgy örült.
Aztán a következő találkozásunknál közölte, hogy ez most mégsem alkalmas időpont a gyerekvállalásra, menjek abortuszra...
köszönöm!:)
utolsó???
lehet, hogy mégse örömében sírt? :S
én közöltem, hogy a rég tervezett külföldi nyaralásra, amire gyűjtöttük a pénzt sajnos nem mehetünk el :D először értetlenkedett és morgott, hogy miért??, aztán mikor vigyorogtam és mondtam, hogy nem repülhetek, kezdett neki leesni a tantusz :D
Ráadásul még tervezett baba is volt??? Mégis így reagált? :(
(első)
ja akkor bocs:)
második:és elvetettétek a babát?vagy felneveled egyedül?
12:18!
Hónapokig "dolgoztunk" a babán, kétségbe volt esve minden alkalommal, amikor megjött a vérzésem. Fogalmam nincs, hogy miért gondolta meg mégis magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!