Hogy adtad a tudtára párodnak, családodnak, hogy gyermeket vársz?
Azok válaszát várom, akik valamilyen kis aprósággal közölték a várandósságukat. Pl. hallottam már olyanról, hogy valaki a párjának egy kis zoknit/cipőt adott, valaki levelet írt a pici nevében...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Ez aranyos tetszik! DE az első uh kép, amin már látszik is valami, az 12 hét,addig szeretnél várni?
Én a terhességi tesztet lemostam és betettem egy díszdobozba! A férjem sírt örömében! Anyósomnak pedig egy kiscipőt vettünk, a 3. kiscipőnél már nagyon nevetett, ott sorakoznak a polcán.
Férjnek a tesztet adtam, ő meg nevetett egyet, és azt mondta: ugye mondtam, hogy én tudok elsőre babát gyártani?
Anyunak UH-kép, igaz, alig látszott rajta valami, de így is olyan döbbenet volt neki, hogy alig tudott megszólalni (pedig várta már nagyon, sejtette is)
Nagyszülőknek UH-kép megint, néztek, mi is ez, aztán ők is ledöbbentek, hogy "hirtelen" baba lesz. (A hirtelent azért írtam így, mert már mindenki türelmetlenül várta, mikor szánjuk rá magunkat a nagy eseményre.)
A család apósai diszkréten hümmögtek, és eljátszották, hogy homok ment a szemükbe, vagy sürgős dolguk lett a másik szobában...érzékenyek, na.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Nagyon aranyos ötletek!
20:00-as válaszolónak: Megköszönném, ha elküldenéd priviben!
A férjem előtt egy másodpercig nem tudtam titkolni, mert amint pozitív lett a teszt, kirohantam a fürdőből, és a nyakába borultam a tesztet lobogtatva. Szegény azt hitte, ovu teszt, és megint szexelni "kell"! :)
Apukámnak UH képet vittünk. A tesóméknak csak később mondtuk el, mert a bátyám borzasztó pletykás. Náluk voltunk, és valamire épp koccintani akartak a fiúk. Én meg mondtam, hogy "Na, akkor hogy legyen mire inni...!". :D
Párom:
kimentem a fürdőből, és letettem elé a tesztet a "jelmagyarázattal" együtt. Nem volt tervezett a baba, de nagyon örült neki! :)
Szülők:
Vettünk egy nagyon édes kocsicipőt, aminek egyik párját az én szüleim, másik párját anyósomék kapták. Hozzátettük, hogy pár hónap múlva egymás mellé tehetik majd őket! :) Szüleim sírva fakadtak örömükben, anyós reakcióját meg inkább nem írom le. Illúzió romboló lenne...
(ja és igen, mi megvártuk az első 12 hetet, addig csak én és a párom tudtunk róla)
nálunk úgy volt, hogy a férjem közölte velem :DDD
nem bírtam az izgalmat ezért otthagytam a teszttel a fürdőbe, majd 1 perc múlva jött ki nagy ujjongva, hogy babánk lesz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!