Hogy adtad a tudtára párodnak, családodnak, hogy gyermeket vársz?
Azok válaszát várom, akik valamilyen kis aprósággal közölték a várandósságukat. Pl. hallottam már olyanról, hogy valaki a párjának egy kis zoknit/cipőt adott, valaki levelet írt a pici nevében...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
21:34 vagyok
Anyós rezzenéstelen arccal csak annyit mondott, előbb lakodalom kellett volna. Még egy mosoly se látszódott rajta, pedig első és egy jó darabig egyetlen unoka, mert páromnak nincs testvére. Mindegy, egész terhesség alatt egyszer nem kérdezte meg, hogy hogy vagyunk, hogy növekszik az unokája, tudjuk-e már hogy fiú vagy lány? Semmi nem érdekelte, és nem is dicsekedett vele, úgyhogy a párom rokonai (akikkel ritkán találkozunk) csak akkor tudták meg, mikor már letagadhatatlan volt a pocakom, és akkor már rákérdeztek. És mindenki furcsállta, hogy Julcsi (anyós) miért nem dicsekedett? Még a család nagy öregjei is örültek, és nem szégyenkeztek azért mert "törvénytelen" lesz a gyerek, pedig anyós pont ezen öregek előtt szégyellte, hogy nem vagyunk még házasok. Ezután az alig látott rokonok is többet érdeklődtek felőlünk, mint a leendő nagymama.
Karácsony előtt voltunk 28 hetesen 4D babamozin, és szüleimnek átmásoltam a kapott DVD-t, és ez lett az egyik ajándék. Párom ragaszkodott hozzá, hogy az ő szülei is kapjanak egyet... Totális érdektelenséggel nézték végig, azt mondták nem is látszik rajta semmi, hiába mutogattuk, hogy néhány helyen mennyire kivehető a pofija.
"Röviden" ennyi!
Ja és persze mióta megszületett már nagyon kéne az unoka, meg mostmár fűnek fának dicsekszik, de én már megtartom a 3 lépés távolságot vele.
Ejsze tudtam, hogy nagyon ki fognak akadni szüleim...
Már kb 15 hetes voltam, s épp kapóra jött egy nagyon szép osztrák mintás népviselet. Anyum vette magának, nagyon elegáns, ünnepi kosztüm. Mondtam neki, hogy vegye fel, addig kimentem bátyámért a konyhába, mert féltem, hogy anyám kiakad erősen, s megkértem legyen bent velem mikor elmondom(egyetemista voltam, egy 5 hónapja tartó kapcsolatban, 20 évesen...)- párom nem volt velünk-. Bátyám bejött, s röhögve mondtam neki, "na, nézd csak milyen csinos lesz anyád jövőre a keresztelőn! :))" Bátyám, sógornőm sokkot kaptak, hogy milyen kegyetlen módon adom ányám tudtára(első perctől tudtak a babáról, de titokban maradt), anyámnak a vigyor az arcára fagyott, s nézett sógornőmre :)) Mikor mondtam, hogy ne ne, ne őket nézze, hanem rám nézzen, s felhúztam a polóm, anyám majdnem összeesett :)) Kegyetlen pillanat volt, ki is akadt rendbesen, de rá fél órára helyrejött, s nagyon odáig volt...
Apámnak anyum mondta el, mikor nem voltam a városban, úgyhogy az ő reakcióját nem tudom, de mikor találkoztunk nagyon örült ő is... Most mindenük a kislányom, imádják őt!
Az anyósnak a párom mondta el, nagyon örült neki, első unoka, imádja! Sógornőim párom részéről is nagyon szeretik, pedig tényleg cseppet sem tervezett baba...
Szia!
Nálunk is tervezett volt a baba. Én úgy közöltem a férjemmel, hogy hajnalba kimentem tesztelni, és a pozitív tesztet rátettem a lehajtott wc tetejére.
Visszafeküdtem aludni. Hát amikor a férjem reggel kiment végezni a dolgát félkómásan, alaposan meglepődött! :-)
Én meg kuncogtam az ágyban a paplan alatt!:-)
mi most várjuk a másodikat és mikor mentünk apuékhoz márciusban hogy elmondjuk, épp nagy famunkába voltak és megpihentek egy kicsit mikor témát váltottunk hogy
--- mit csináltok novemberben van egy tök jó programunk el kéne jönni.
---hát nem tudom de március van mittudomén mit csinálunk akkor
---hát én tudom ti mit csináltok!! :D
Párom: iöttem a wc-ről és rábolintottam h igen!:)
Anyumnak: szept 9-én derült ki dokinál a baba,szept 16-án mondtuk el az én szülinapomon. Hogy baba lesz. Meglepőött elég rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!