Hogy adtad a tudtára párodnak, családodnak, hogy gyermeket vársz?
Azok válaszát várom, akik valamilyen kis aprósággal közölték a várandósságukat. Pl. hallottam már olyanról, hogy valaki a párjának egy kis zoknit/cipőt adott, valaki levelet írt a pici nevében...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Első alkalommal a férjem távol volt 2 hétig és épp a szülinapomra érkezett haza. Azt mondta telefonban, hogy nem sikerült távolról semmit szervezni, találjak ki én valami programot magamnak/unknak. Ahogy közeledett a nem várt nap, megéreztem: itt rögtön baba lett! A hazatérés (és születésem) napján a hajnali vizeletet félretettem és elmentem tesztért és ajándékért. Pikniket szerveztem szülinapomra - de a férjem beelőzött egy meglepetés partival. Én ahogy láttam előugrálni az embereket (meglepetéééés!) majdnem felkiáltottam: ez semmi, nekem mekkora meglepetésem van! De nem tettem.
Este a férjem szomorúan közölte: azt hitte, jobban fogok örülni. Ekkor rukkoltam elő egy apró, becsomagolt könyvvel. Nézett rám bután, mondta is, nem neki volt születésnapja. Aztan mikor meglátta a címét még egy darabig nem kapcsolt: tökéletes apa?? Aztán csak megálltak a gondolatok a fejében és döbbenten kérdezte: Terhes vagy?! :O Persze sírva ölelkeztünk össze.
A szülőknek különösebb nem volt, bejelentettük és sírtak. :)
A második esetben a férjem akarta hogy teszteljünk, én sokfelé futottam egész nap hiába, nem volt kedvem. Este is volt... Mégis kimutatta. Ez is egyből egy. De nem tudtam felfogni. Anyósék egy kb annyi idős baba képét kapták, jellemzően nem is értették: minek az elsőszülöttről megint ilyen kép. ;)
A következőre vannak már ötleteim, de itt is gyűjtögetek. Ez a legjobb topik! :D
Elsőnél,kis cipőt csomagoltam be,tovább amibe haza hoztam az elsőt(rugdalódzót csomagoltam be és azt adtam oda....:))
4gyermekes
Mikor reggel megcsináltam a tesztet, nagyon halvány csík volt rajta. Rögtön berohantam a férjemhez, és nekiszegeztem a kérdést: - Hány csíkot látsz?
Mire ő "rutinos" férjként: - Hányat kell látnom, szívem? Ez pénteken volt, a hétfői vizsgálat után csak annyit írtam neki: "Szíved egy hordozórakétáé." Nagyon boldog volt, 7 éve várt erre a pillanatra!
Anyukám volt velem a vizsgálaton, őt egyszerűen csak megpusziltam azzal, hogy: Szia, nagyi! Apukámat hasonló szöveggel hívtam fel, anya mesélte később, hogy már alig várta őt haza, és sírt örömében. (Sajnos csak 4 hónapig élvezhette az unokázást.)
Anyósomék már régóta piszkáltak minket a gyerektémával, és egy régebbi beszélgetésben szóba került, hogy sose kötik be magukat az autóban, ha lesz unoka, ilyen példát nem lehet mutatni. Mire anyósom megjegyezte, hogy még a gyereknek is megveszi a kisülést karácsonyra, nemhogy magát beköti, csak lenne már unoka. Úgyhogy felhívtam, hogy igaz, hogy karácsonyra ígérte, de már novemberben szükségünk lenne a kisülésre. Annyira meglepődött, hogy sírva csak azt tudta ismételgetni: Ne mondjad már, nem igaz! (Azóta is húzom vele, hogy mennyire "örült" az unokának!)
Sziasztok:)
Mindenkinek sok-sok gratula!!!
Nekem a párom külföldön dolgozott...este skype-on beszéltünk persze webcamerával:)
Úgy adódott,hogy több kollégája is a szobájában volt,mikor hivtam..
szóval a pozitív tesztet a kamera elé dugtam...:DDláttátok volna az a fejet,fogalma sem volt róla mi az:DD elkezdett kiabálni a fiúknak,hogy nézzék már meg mi ez! az egy srác odajött :ez egy pozitív terhesteszt te mar...ha:DDD aztán kalákában volt szemdörzsölgetés ...a fiúkkal megünnepelték:)
Sajnos ez a kisbaba nem maradt velünk...de csodás érzés volt Őt várni...
Aztán ,mikor a kislányommal teherbe estem,nagyon óvatos voltam senkinek egy szót sem 12 hétig.
Persze a párom tudta és azt is tudtuk mikor "csináltuk" :)
18.03-as Kedves Hsz!
Külön gratulálok Nektek!!!
Ugye sikerült a meglepi?!:)
Sziasztok!
Tegnap elmondtam a páromnak a nagy hírt...csak úgy megemlítettem neki, hogy tegye magát szabaddá febr 5-12 között, mert már van programunk. Erre megkérdezte miért, mit csinálunk akkor? Erre én: Szülünk! És akkor elővettem a pozitív tesztet egy szalaggal átkötve és átadtam neki.
Akkora sokkot kapott, hogy nem is tudta hogyan lereagálni, csak vigyorgott... :-) Kb 10 perc múlva jött a pityergés és a visszakérdezgetés...hogy ez már teljesen biztos?
Azóta már többes számban hív minket, állandóan símogatja a hasam és máris neveken gondolkodik.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!