Mikor mondanád el a párodnak?
Mára nem vartam, es hat nem birtam tovabb, es egy nevenincs teszttel, csináltam egyet reggel, es hat ugy nez ki sikerult:)))HIHETETLEN!
Na most a kerdes az - az oromkodesen tul-, hogy parom ugyanugy varja mint en. Meg talan jobban nezi a tuneteimet(ami nincs), es szerintem nagyon izgul. Ma van a szulinapom is es tudom keszul, es meg akar lepni, meglepjem en is ot???Eredetileg hetvegere beszeltunk meg egy kozos tesztelest...
Akkor elöször is boldog születésnapot Neked!
szerintem a klasszikus .. menj el és vegyél egy kiscipőt úgy add a tudtára!
Gratulálok!
Örüljetek együtt még ma!
(Én is terveztem, hogy majd később mondom el, de kilépve a fürdőszobából vigyorogtam ezerrel, meg közben bőgtem is, így nem sikerült titokban tartani.)
Gratulálok, és boldog szülinapot. Szép ajándékot kaptál!
Koszonom lanyok! Hát, tenyleg a legszebb ajandek:)
Reggel ota gondolkodom (meg vigyorgok, mint egy vadalma:)
Azt hiszem nem birom ki en se, hogy akár egy napot is titokban tartsam, már csak azert sem, mert tul jol ismer.
Estére kell elkeszulnom, mert akkor szeretne unnepelni. Azt hiszem, eleg meghitt pill. lesz... azt fogom mondani, hogy a legnagyobb kozos ajandek, amit tole kaptam itt van, es atnyujtom a tesztet...
Szerintetek?
Ja es vissza a valosagba... Mar vagy kb. 5x oda-vissza atolvastam a gyakori kerdeseket es kerestem hatha van olyan valaki, akivel valahogyan passzol minden.(tunet, datum stb.)
De hogy egy kicsit megnyugtassam azokat, akik probalkoznak, soha semmi nem volt ugyanolyan. Es ez egy kicsit elkeseritett, de ebbol is latszik, hogy nem kell mindennek ugy lenni, ahogy masoknal... Bar azert egy kicsit még félek, mert az elozo baba is hipp-hopp osszejott, es 10. heten megallt a kis szive :(
Nagyon szoritok mindenkinek, es drukkoljatok nekem, hogy minden renbden legyen :)
Kedves utolso!
Ti miota probalkoztok? Veled is megtortenik, hidd el. :)
En is igy gondoltam, es tessek.
Amugy szerintem annyira ismer, hogy nem kell neki sokaig magyarazni, mi is tortenik. Foleg, hogy o sem várta, es szamolgat is :)) Csak este talakozunk. Kedves utolso elotti, mindenkepp megirom mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!