Mikor mondanád el a párodnak?
Mára nem vartam, es hat nem birtam tovabb, es egy nevenincs teszttel, csináltam egyet reggel, es hat ugy nez ki sikerult:)))HIHETETLEN!
Na most a kerdes az - az oromkodesen tul-, hogy parom ugyanugy varja mint en. Meg talan jobban nezi a tuneteimet(ami nincs), es szerintem nagyon izgul. Ma van a szulinapom is es tudom keszul, es meg akar lepni, meglepjem en is ot???Eredetileg hetvegere beszeltunk meg egy kozos tesztelest...
En tavaly aug.-ban hagytam abba a gyogyszert, es nov.-tol kezdtunk probalkozni. Aztan febr.-ban teherbe estem, de a 12 hetes uh.-on mondtak, hogy leallt a fejlodese. Szoval maj-tol jul.-ig szunetet tartottunk, es most is eleg rovid idon belul sikerult. Viszont rendesen bennem van az ideg, - amin urra kell lennem -, hogy mi van ha... Nagyon varom, hogy tul legyek az elso 3 honapon :)
Neked nagyon drukkolok, ha nem reg allt be a ciklusod, akkor nem kell ott olyan sokat varni mar:)
Amugy en az interneten neztem mikor van ovulacios idoszak es aug.15-20 ig irta, de biztos vagyok, hogy 12.-13. volt, szolval csak a testedre hallgass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!