Hogyan mondtad el a párodnak, hogy terhes vagy? Mi volt a reakciója?
Én egyszerűen csak "le-apukáztam". Mivel terveztük, rögtön tudta, miről van szó. Örült, természetesen, nagyon.
A másodiknál már együtt teszteltünk, akkor nem szóltam külön.
Második: minden elismerésem a tiéd, hogy így is volt erőd a babához!
MMS-t küldtem neki a pozitív tesztről :)
Reggel elment dolgozni, el is felejtette, hogy tesztelni akarok. Aztán amikor megkapta az üzit, felhívott telefonon, hogy ez most komoly? Persze hallottam a hangján milyen boldog volt.
Aztán mikor este találkoztunk, akkor már inkább azt láttam rajta, hogy be van sz@rva kicsit,hogy most mi lesz de persze örült, azóta is örül neki!Tervezett baba!
Gratulálok mindenkinek!
Lopom az ötleteket....Párom már nagyon szeretne babát, de én mondtam,hogy mivel házvásárlás előtt vagyunk,nem akarok stresszes kismama lenni, nem is tenne jót se a babának se nekem...
De ez beletette a kabátba tetszik..én lehet a kocsiba tenném neki:)
7 hetes voltam mikor sejtésem lett, hogy terhes vagyok (nem tervezett baba) és reggelre halasztottam a tesztet.
Én 7-re mentem melózni és otthagytam a fürdőszobába az eredményt. Felhívott, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy gyerekünk lesz? Aztán bejött a munkahelyemre ami 22 km-rel arrébb volt, hogy megcsókoljon :)
Az első lányunk most 23.-án lesz 3 éves, de azóta született egy hugica (tervezetten), aki 15 hónapos.
A 2. mivel tervezve volt mondtam a férjemnek úton hazafele, hogy nem jött meg és hétfőn tesztelek.
Úgy jött haza, hogy ne pozitív?? Naná... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!