Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondtad el a párodnak,...

Hogyan mondtad el a párodnak, hogy terhes vagy? Mi volt a reakciója?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tervezett babánál abortusz??? Soha. Van egy 8 éves lányom. :)
2011. aug. 3. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!!

(első)

2011. aug. 3. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen csak "le-apukáztam". Mivel terveztük, rögtön tudta, miről van szó. Örült, természetesen, nagyon.

A másodiknál már együtt teszteltünk, akkor nem szóltam külön.

Második: minden elismerésem a tiéd, hogy így is volt erőd a babához!

2011. aug. 3. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:

MMS-t küldtem neki a pozitív tesztről :)

Reggel elment dolgozni, el is felejtette, hogy tesztelni akarok. Aztán amikor megkapta az üzit, felhívott telefonon, hogy ez most komoly? Persze hallottam a hangján milyen boldog volt.

Aztán mikor este találkoztunk, akkor már inkább azt láttam rajta, hogy be van sz@rva kicsit,hogy most mi lesz de persze örült, azóta is örül neki!Tervezett baba!

2011. aug. 3. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Bevittem neki reggel ébredéskor a kétcsíkos teszet azzal, hogy "Nézd, mit találtam...". Rögtön leesett neki a tantusz. Jó párás lett a szeme, nagyon örült neki. Akart és várt baba.
2011. aug. 3. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek!

Lopom az ötleteket....Párom már nagyon szeretne babát, de én mondtam,hogy mivel házvásárlás előtt vagyunk,nem akarok stresszes kismama lenni, nem is tenne jót se a babának se nekem...

De ez beletette a kabátba tetszik..én lehet a kocsiba tenném neki:)

2011. aug. 3. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:

7 hetes voltam mikor sejtésem lett, hogy terhes vagyok (nem tervezett baba) és reggelre halasztottam a tesztet.

Én 7-re mentem melózni és otthagytam a fürdőszobába az eredményt. Felhívott, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy gyerekünk lesz? Aztán bejött a munkahelyemre ami 22 km-rel arrébb volt, hogy megcsókoljon :)

Az első lányunk most 23.-án lesz 3 éves, de azóta született egy hugica (tervezetten), aki 15 hónapos.

A 2. mivel tervezve volt mondtam a férjemnek úton hazafele, hogy nem jött meg és hétfőn tesztelek.

Úgy jött haza, hogy ne pozitív?? Naná... ;)

2011. aug. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!