Melyik nedves törlőkendőre mondtad már: "Ilyet többet nem veszek! "? Miért?
Liberó nagyon drága, és tényleg kemény, illetve egyszer elfogyott és vettem Coopos márkájút, az meg majdnem száraz.
Én a zöld Tescosat használom, nagyon szeretjük.
Én csak a neogranormont szeretem :)
Az összes többit utálom, pedig próbáltam vagy 5-6 félét.
Pampers Clean&Play
Annyira erős émelyítő szag van
Ez nem olyan, mint a pelus, hogy minél többet érdemes kipróbálni. Egyébként ebből is csak a jobb minőségűeket érdemes használni, amik sajnos drágábbak is. Én eddig hármat próbáltam:
1. Neogranormon - nem volt rossz, de nekem annyira nem vált be.
2. Nivea, abból is a soft&valami. Nagyon jó az illata, nem allergizál, közepesen nedves. Szeretem.
3. Huggies - ebből a shea vajas és az aloe-s amiket használtam. Mindkettő jó illatú, és nedvesebb a Niveánál, így könnyebb vele letörölni a makacsul ragaszkodó dolgokat is.
Szóval a Niveát és a Huggiest ajánlom, bár a Huggies ár-érték arányban szerintem jobb. Bocsi, hogyha nem teljesen pontosan a kérdésedre válaszoltam.
Szia!
Igen a Johnson az szerintem is túl nedves,nekem ezzel volt a legrosszabb tapasztalatom...
Amit viszont szeretek az a Nivea Soft&Care (világoskék).Nálunk eddig ez vált be legjobban,bár ennél is az utolsó darabok már nedvesebbek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!