Milyen anya az aki bölcsödéből hozza a 17-18hónapos gyerekének az ebédet?
Van aki nem főz, van aki nem játszik vele eleget, van aki nem vasalja ki a ruháit, mindenkinek van valami hiányossága.
Én pl nem hordom semmilyen közösségi foglalkozásra, biztos hogy emiatt engem tartanak egyesek rossz anyának.
Lehet hoyg a szomszéd csaj aki mindenféle foglalkozásra hordja a babáját, írt ki ide olyan kérdést hogy milyen anya vagyok ÉN :) Mármint én aki írtam ezt, mert nem járunk sehova :)
Én is üvegeset adok és ha nagyobb lesz, akkor a bölcsiből fogom hordani. Annyit adnak, hogy 2 kajára elég egy ekkora gyereknek és mi féláron kapjuk nagycsaládosként. Megnézem, hol adsz neki saját főztödből kétszer enni kb. 180 Ft-ból.
És csak annyira főznek finoman ott, hogy a felnőttek is onnan hordják sokan a kaját, be lehet fizetni és olcsó is, így itt sokan választják azt.
Egyébként a saját ebédemet meg ételszállító céggel hozatom. Elnézést, ha nem álldogálok minden nap 1-2-3 órát a konyhában. Remélem, ez nem fáj neked. Én kifejezetten örülök neki.
Elmennék konditerembe is, csak ki vigyáz addig a gyerekeimre?
Szerintem jó anya vagyok :-)
Ezen a héten én is rendeltem a kaját,az egyik híres ételszállítótól, nem azért, mert olyan jól megy, hanem mert nem fogadják el a melegétel-utalványt, ahol eddig húst vettem rajta.
Enyhén szólva is pocsék a kajájuk, és kevés, szóval én inkább maradok a főzésnél, még akkor is, ha én sem tudok, és szeretek főzni. Ezzel csak azt akartam mondani, h pl az utalvány miatt is rendelhetnek családok ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!