Milyen anya az aki bölcsödéből hozza a 17-18hónapos gyerekének az ebédet?
Lehet hogy nem tud főzni :) Én viszont szeretek, és csak ritkán adok üvegeset, ha olyat főzök amit nem ehet még, vagy nem tudja megenni. Amúgy inkább hozzá igazítom a mi kajánkat is.
Ha viszont azért nem főz mert csak magával van elfoglalva, nem szép tőle..
Esetleg nem tud főzni vagy a gyermeke mellett nem tud vagy egyéb számos oka lehet.
Szerintem ez az ő dolga.
Mi bajod az üveges kajával?
Azt, hogy egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt nem ettől jó vagy rossz anya valaki. Miért rosszabb az, aki eljár konditerembe, mint aki egész nap a konyhában robotol? Egyik sem tud abban az időben 100%-osan a gyerekkel foglalkozni.
Írom ezt úgy, hogy még a konditerem környékét is elkerülöm és minden nap főztem a csemetémnek, amíg még egyedül volt. Amióta ketten vannak, már nem tudok, mert akkor egész nap a konyhában állnék és akkor nem tudnék a gyerekekkel játszani.
én nem tartom emiatt rossz anyának, hogy nem főz. ha a közelben lenne egy megfizethető árú kifőzde, ahol esetleg bababarát kajákat is lehetne venni, egy percig nem gondolkodnék. utálok főzni. de mivel nincs kifőzde, ezért minden nap frisset főzök a gyereknek. :) lehet, hogy picit az irigység beszél belőled. valakinek egyszerűen nincs affinitása a főzéshez. én is felnőtt kajából 5-ből egyet tuti elszúrok. nincs hozzá türelmem.
noj
Menj te is konditerembe, hátha jobb kedved lesz és nem másokkal akarsz törődni:)))
Legyünk már kicsit felnőttek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!