Milyen anya az aki bölcsödéből hozza a 17-18hónapos gyerekének az ebédet?
azért az is elég elszomorító, hogy valaki szerint a bölcsődében szart etetnek a gyerekkel... a gyesből biztos finomabbakat lehet, abból a 25ezer forintból. :)
noj
Köszönöm a válaszokat,várom a többit is:-)
Nem pontozok!
14:18-as :) akkor te majd az oviba a gyerekednek gondolom külön fogsz főzni, és ő a te főztödet fogja enni. :)
noj
Csak egy kérdés! Miér "fáj" ez neked? Mindenki azt ad a gyerekének amit tud és amit akar. Én ugyan főzök,mert nincs rá keretem, hogy hozassam,de ha megtehetném én is rendelném az ebédet. Miért sz@r az a kaja amit a bölcsiben adnak? Ezek szerint aki bölcsibe adja a gyerekét az is rossz anya,mert ugyanazt a sz@r kaját eszik?! Nem értem mi bajod vele?! MIndenki a maga háza táján sepregessen...
Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya. Én pl azokat se szeretem akik mások életével foglalkoznak és nem a sajátjukkal. Ez egy undorító szokás...
Bocs, de ez a véleményem.
Szia!
Én se látok benne kivetni valót:)
Ha nem sajnálnám rá a pénzt,én is inkább rendelnék,mert a családom 4 tagja különböző dolgokat szeret.
Attól még nem lesz semmi baja a babának,ha csak üveges ételt kap egy bizonyos korig(egyik barátnőm kisfia is csak azt kap.Apa munkahelyen eszik,nagytesó az oviba,akkor a picinek minek főzne?)
Na, akkor vitatkozzunk :)
Azért mert ismered egy óvoda kosztját, még ne általánosíts! Nálunk kifejezetten nagyon finoman főznek, sütnek a bölcsődében a gyerekeknek. A közkedvelt recepteket megosszák a szülőkkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!