Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondta valaki, hogy NEM...

Mondta valaki, hogy NEM szültél mert császár volt? Én megkaptam ezt és kiakadtam

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2. vagyok ismét. én eleve rémcikinek tartom, hogy magyarázkodni kell a császár, vagy az altatás miatt. a császárt megbeszéltem a dokival, lehet, hogy meglett volna rendesen is, de nem akartam kitenni sem a gyereket sem magamat több óra felesleges kínlódásnak. az altatást azért kértem, mert nem akartam érezni, vagy hallani ahogy matatnak bennem, nem akartam átélni ezt. nekem jó volt így, és gyorsan fel is épültem utána, 2 nap múlva vígan sétálgattam, ráadásul 1 év alatt a heg is teljesen elhalványodott (plasztikai varrás volt). sok kismama leszólt már ezek miatt a dolgok miatt, nem szoktam velük foglalkozni, amelyik bunkó, azt elküldöm melegebb éghajlatra, és kész :) ha megint szülnék, újra így szülnék, az tuti :)
2010. febr. 15. 23:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én természetes úton szültem a két gyerekemet,mégsem szólom meg a császáros anyukákat. Nekem a sógornőm SZÜLT császárral, sokkal rosszabbul nézet ki szülés után mint én. Nem hiszem,hogy kellemes érzés lehetett amikor felvágták a hasát meg utánna mire az teljesen helyre jött. :-( Úgy gondolom,hogy teljesen mindegy milyen módon jön ki a baba. Maga a szülés nem kellemes akár császár akár természetes. De ha már meg van a baba mind a kettő ANYA lesz. És ez a lényeg.

2010. febr. 16. 06:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Engem 10 óra vajudás után császároztak meg,mégis azt mondom hogy a császár nem szülés.Nem,semmivel nem könnyebb,sőt,mint a hüvelyi szülés,de én szülésnek azért mégsem nevezném.DE ha ezt más mondaná nekem,akkor azért biztos kiakadnék.:-)
2010. febr. 16. 08:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én programozott császárral szültem,mert kisgyerekkoromban agyvérzésem volt,és nem szerettem volna szülés közben még egyett kapni,de ezt nem én döntöttem el egyedül,neurologustól kellett vinnem papírt a nögyógyászomnak.A mütét után nagyon fájt mindenem a gyereket nem bírtam el.Alig bírtam menni,de szerintem ez minden császárosnak ismerös.Nem érzem magam kevésbbé anyának mert így kellett szülnöm,és mindennél jobban szeretem a lányomat.Szerencsére nekem még senki nem mondta,hogy én nem szültem.De ha mondaná se fooglalkoznék vele,ez csak mi tudjuk milyen érzés.
2010. febr. 16. 12:01
 25/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én császárral szültem , mert cukorbeteg lettem terhesség alatt és ez meg is maradt sajnos:( Csak annyit szeretnék leírni aki kényelmi okoból ezt választja csak gratulálni tudok mert én ha tehettem volna és tehetném ha szülök még de ezt meggondolom soha nem választanám a császárt!

A történet a köv.:

Reggel eőkészítés beöntés stb stb...

Infúziók mind két karomban...

Tágulás nem volt teljesen zárt voltam..

Így elcsípte a burkot azthittem ott tojok be!!

Aztán feltoltak a műttőbe ahol megkaptam az érzéstelenítőtt gerincbe.

Aztán szóltam hogy még érzem...5 perc elteltével igen még érzem....

Altatósunk szólt az orvosnak mehet!!!- De hát én érzem!!!

És éreztem a vágást.....

Édesanyám műttőbe dolgozik ő ott volt és végignézte hogy kapok shokkot mert én csak arra emlékszem hogy rámteszik a gázmaszkot és rázom a fejem.

Öten fogtak le...

Remélem aki kényelmi okból ezt választja most egy kicsit elgondolkodik azon hogy ez nem természetes hasi műtét szövödményekkel és sorolhatnám az utánna lévő kiszolgáltatottságot! Életmentő műtétről van szó ami lehet hogy fájdalmasabb és keményebb mint egy rendes szülés! Nekem aki beszólna ezmiatt biztos elküldeném melegebb éghajlatra!!

4.5 hós a babám és imádom:))))

2010. febr. 16. 12:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy jártam, mint az utolsó válaszoló. 1 héttel túlhordtam a babát,amikor elfolyt a magzatvíz, már zavaros volt.2 perces fájásoknál összeomlott a baba keringése, spinális érzéstelenítés, majd éreztem a vágást. Gyorsan elaltattak, majd a sokk miatt alig tudtak felébreszteni. Hab a tortán: babám két emelettel lejjebb nálam a gyerekosztályon. Azt mondták, lemehetek hozzá, ha egyedül tudok menni. Este 8-kor császároztak, másnap du. nála voltam. Aztán minden nap 5* mehettem hozzá. Lehet, hogy nem szültem, de azt hiszem én is megkínlódtam azért, hogy anya legyek!
2010. febr. 16. 12:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszadód vagyok!

Azt hiszem ezeket a történeteket meg kéne mutatni olyanoknak, akik "mutogatnak" ránk. Azért pár történetnél bizony könny szökött a szemembe... Ki lehet próbálni és nem csak a levegőbe beszélni. Én nem nézem le az olyan anyukákat, aki természetes úzon szültek, de ha elolvasnák ezeket a történeteket talán elgondolkodnának!

Én sem érzem magam kevésbé rosszabb anyukának, mert a kisfiam császármetszéssel született meg, mindennél jobban imádom a kisfiam.

Lányok! T*jjatok rá az olyanokra, akik megjegyzést tesznek, gondoljatok arra gyermekre, aki a pocakotokban nevelkedett 9 hónapig!

2010. febr. 16. 16:55
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam,hogy nem minden nő gondolkodik ilyen szélsőséges módon.Nem választottam én sem a műtétet,a babám farosvolt és teljesen beleült a "fészekbe"előtte egyszer kézzel nyomta vissza a doki.nem bánom hogy altattak mert igy semmi rossz ézzés nem maradt bennem.van egy gyönyörű kisfiam,aki nem fogja soha azt érezni,hogy az annya nem szülte meg.szeretem és kész.
2010. febr. 16. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!