Császár után lehet még lapos a hasam?
Figyelt kérdés
1 hete szültem császárral, de a hasam olyan, mintha 6 hónapos terhes lennék. Ez normális? Nem használtam hideg borogatást és hasszorítót sem. Lehet még lapos a hasam? 55 kg voltam a terhessség előtt, 70 kg-mal szültem, most meg 63 kg vagyok. Mikor lesz újra lapos hasam?2011. júl. 20. 21:33
1/11 anonim válasza:
Nekem már biztosan nem lesz.Én még 1 év múlva is 6-7 hónapos terhesnek nézek ki.:(:(...de nekem szétnyílt a hasizmom..
2/11 anonim válasza:
Ja,szerintem adj még időt magadnak az 1 hét még nagyon kevés..még helyrejöhet!
3/11 anonim válasza:
Majd, ha a súlyod is kevesebb lesz. Most inkább szopisztass, majd utána rendeződik az alakod is!
4/11 anonim válasza:
9 hónap a terhesség, a regeneráció is kb. ennyi. Még nagyon korai az elvárásod! Szóval normális, hogy ilyen a hasad, még a méhed sem húzodott össze teljesen. Majd 1 év múlva, ha még nagynak látod, még akkor is ráérsz tornázni, ha lesz energiád a baba mellett. De szerintem gyorsan le fog az menni, de a régi valszeg nem lesz már soha.
5/11 anonim válasza:
Én 9 hónapja szültem, de még mindig nem ment le, elég nagy! Tornázni igaz nem tornázok, de sokat mozgok, keveset eszek! Nem tudom, lesz-e még a régi! Lehet ez is egyéntől függ!
6/11 anonim válasza:
Én 3hónapja szültem császárral, és nekem a műtét után egyből tettek a hasamra homokzsákot, és amíg bent voltam a kórházban, mindennap két alkalommal kaptam méhösszehúzó injekciót, így már pár nap után olyan lapos lett a hasam, mint a terhesség előtt! Bár nem tudom, lehet, hogy ez kórházfüggő, te nem kaptál?
7/11 anonim válasza:
Én is császáros voltam, de nem volt túl nagy hasam, sokan el se hitték, hogy már a 9. hónapban járok.De a pici 2,5 kilóval született, örökletesen lett picike.Szóval egy ekkora baba nyilván nem nyomja ki úgy a hasat, mint egy 4 kilós magzat.8 hónapig szoptattam, de talán 2 hónapos lehetett, amikor már a hasam olyan lapos volt, mint a terhesség előtt.Pedig nem tettem érte semmit!Nem tornáztam, de eleget ugráltam a gyerek körül.18 kiló jött fel a terhesség alatt, és császár után csak 5 kilóval lettem könnyebb, szóval csak a gyerek, és a magzatvíz súlya ment le.Ma lett 10 hónapos, és a terhességem előtti súlyomnál járok.Szóval a babázásban fogytam 13 kilót.Ettem rendesen ugyanúgy, nem tornáztam, nem diétáztam, a szoptatás miatt nem is lehetett volna.De engem a szoptatás is fogyasztott.Idegeskedtem is a kicsi miatt, hogy minden jó -e, és csak úgy olvadtak le rólam a kilók.Most sincs egy szabad percem se.Mindenki irigyel, hogy már a terhesség előtti ruháimat hordom régóta.De ez teljesen normális, tényleg idő kell a méhednek, míg összehúzódik, és visszatér az eredeti méretére.Hagyj időt magadnak, most ne foglalkozz ezzel.Hiszen, csak egy hete, hogy szétváltatok!
8/11 Bogyo110 válasza:
nekem kb olyan most a hasam császár után 5és fél hónapja mint előtte csak csikos lett nekem is hasizmot vágtak igy egy kicsit lóg is de most koránt sem ezzel kell foglalkoznunk szerintem !Boldog babzást
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez még nagyon kevés idő. kb 1 év is kell míg a szervezeted az eredeti lesz.
10/11 anonim válasza:
ne is nár,hogy szülés után egy héttel már lapos legyen a hasad..!
Az én kislányom 1éves volt mire javult a helyzet,és ekkor elkezdtem fogyózni tornázni és sikerült elérnem hogy újra "normális" legyen a hasam. És addigra meg megint terhes lettem.most 2hós a kislányom (van még hasam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!