Császár után mikor húzódott vissza a hasatok?
Engem is császároztak és én amint fel tudtam kelni fel is húztam a szorítós bugyit, viszont a fűzőre még a doki is azt mondta, hogy hülyeség.
Nekem nem kellett borogatnom, de kb 2 hónappal a szülés utánig hordtam a bugyikat.
Az igazsághoz tartozik, hogy nekem hatalmas, előrenyúló pocakom volt, amiből egy 3600 grammos és 53 cm-es kislány bújt elő,így eléggé "lelógott" a pocakon a bőr a sebemre és ez nagyon kellemetlen volt.
Kb 3 hós volt a lányom, amikor már nem néztem ki úgy mint aki terhes.
19 kilót híztam a terhesség alatt(ebből 90 % a hasamon volt), szülés után 8,3 kg-mal lettem könnyebb.
Most még 2 kg feleslegem van, remélem hamarosan lemegy az is.Bár a bőröm eléggé megnyúlt és puha, valamint csíkjaim is lettek, de azt lehet mondani, hogy visszanyertem a régi formám.
6,5 hós a lányom
Két hete szültem, sajnos császár lett a vége.
Hatalmas pocakom volt a terhesség alatt, most pedig nagyon rálóg a hasam a varratra is :(
Vettem hasleszorítót, de egyszerűen időm sincs hordani, ugyanis egyedül vagyok itthon a picivel és éber órái zömét ölben tölti, vagy vmilyen módon vele foglalotoskodok. Ekkor kényelmetlen a haskötő hordása. Amikor alszik, akkor pedig mindig kimegy a fejemből felvenni, mert gyorsan elpakolászok, mosok, mosogatok, vasalok...stb...
Éjszaka meg amikor alszok 4 órát, fekve nem lehet hordani.
De én is keresem a megoldást.
Bár már a múlt héthez képest is kisebb a hasam, ezt nem is gondoltam volna, de az a bőr...nagyon zavar.
Nekem eddig mindneki azt mondta, kb. 1 év, mire helyrejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!