Kedves Anyukák milyen a hasatok (1.5 év) szülés után?
Nekem még mindig akkora mint ha 6 hónapos terhes lennék :(
Egyszerűen nem akar vissza menni.
Nagyon csíkos és lóg. Az még nem is lenne akkora baj (nem akarom senkinek sem mutogatni :) ) De hogy még mindig akkora mint ha terhes lennék nagyon zavar.
Nem tudok felvenni egy normális felsőt csak olyat ami 6számmal nagyobb :( Volt aki megkérdezte,hogy hanyadik hónapba vagyok :( Mit tudnék csinálni vele?
Én szerencsés voltam,a terhesség alatt alig híztam.Mivel a babánk tápszeres,ezért keveset eszem és sokat szoktam futópadozni,pilatesezni.
Én használtam striaelleni krémet,nekem az is használt.
Próbálj meg egészségesen enni(több gyümölcs,zöldség,stb...) és ha van időd,akkor tornázz,nekem az bevált.
Nekem ment vissza egy kicsit, de még mindig eléggé nagy. 15 hónapos a lányom. Éppen 10 perce találtam ezt a cikket, nem tudom mennyire használ, de egy próbát talán megér. Én is ki fogom próbálni és nem kell órákat tornázni sem.
én is most fogyókúrázom, nekem az vált be, hogy reggel kávé(nagyon sokat iszom sajnos, függő vagyok :)) és a gyerek maradékát eszem meg reggelire. 2-3 falatot. aztán korán 11:40kor nagy adag ebéd, aztán 4 órakor egy szendvics. utána meg már csak koffeinmentes kv. a hasam sajnos nagyon megváltozott. 1 évig szoptattam, a mellem az eredeti 80b- ről 75b lett...megette a gyerek..hihi...
a derekam olyan mint egy darázsnak, és kajak úszógumim lett. de komolyan lecsúszott minden, és sajnos nagyon löttyedt. pedig próbálok tornázni, de nagyon nem akar helyrejönni...:((
jó hogy feltetted ezt a kérdést.
nekem az a bajom szerencsére nekem már szülés után nagyon szépen visszament, bár van egy farmergatyóm amit igazából
1 hete tudok hordani mert most ért össze tökéletesen
így gondolom mostmár kellőképp visszazsugorodott eredeti
formájára...
egy bibi van !
a hasam formája
ha kidűtöm pontosan olyan mintha terhes lennék
vagyis olyan mint az utolsó 1 héten
olyan mint amikor leszáll a has.
felül olyan mintha nem lenne semmi ,mell alatt..
alul meg kikerekedik
egyszóval
megmaradt a hasam formája, attól független hogy
visszahúzódott a méhem.
néha még nosztalgiázok is hogy kidűtöm..
és pont olyan mint az utolsó napokban..
érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!