Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondta valaki, hogy NEM...

Mondta valaki, hogy NEM szültél mert császár volt? Én megkaptam ezt és kiakadtam

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát elég nagy bunkó lehetett aki mondta. Én megmutatnám neki milyen ha felvágják az embert. De utálom az ilyen okoskodókat. Én biztos nem hagytam volna szó nélkül.
2010. febr. 15. 19:45
 2/28 anonim ***** válasza:
én is, de nem akadtam ki :) ennyi öröme legyen az életben, aki ilyet mond :) én azért még pluszban szoktam kapni, mert altatást kértem.
2010. febr. 15. 19:46
 3/28 anonim ***** válasza:

Húúúúúha!

Akkor, ha én végigcsináltam a vajúdást, egészen a kitolási szakaszig, de ott elakadt a babám, ezért nem bírtam kitolni, de így is négy órán át tartott a szülésem természetes része, és utána altatásban sürgősséggel megcsászároztak, akkor én szültem, vagy nem?!?!?

:-D

2010. febr. 15. 19:59
 4/28 anonim ***** válasza:

Én azt "hallgattam " ,hogy belőlem CSAK kiemelték a babát !

Nagyon rossz ,inkább felháborító !

2010. febr. 15. 20:01
 5/28 anonim ***** válasza:

Én is megkaptam ezt, ráadásul a gyerekem apjától... aztán ide kiírtam én is kérdésként: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

majd a válaszokat felolvastam neki :D csak nézett nagyokat, azóta egyszer sem mondott ilyet :D

2010. febr. 15. 20:11
 6/28 anonim ***** válasza:

A császár egy életmentő beavatkozás, ha emiatt volt, ugyanúgy szülés. De ha azért volt császár, mert fél a nő a fájdalomtól, vagy így kényelmesebb, akkor én sem tartom igazi szülésnek, hisz nem ez a természetes módja a szülésnek, ez egyfajta menekülés valamitől...

És el kell ezt a nézetet is fogadni, hisz akárhogy csűröd csavarod a témát, a természet a természetes szülést alkotta meg, ahhoz képest meg igen sok programozott császár van-ami nem természetes..

2010. febr. 15. 20:16
 7/28 anonim ***** válasza:

Hát, kedves utolsó, ahol én szültem, ott nincs "kényelmi" császározás.

Nem is hallottam ilyenről, csak a hülye pletykalapokban az önjelölt sztárocskák kapcsán...

Szóval...

2010. febr. 15. 20:21
 8/28 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan sikerült természetes úton szülnöm, de meg kell mondanom, hogy nagyon féltem a császártól, már-már rettegtem. Hiszem az egy műtét és nem lehet megúszni egy gátmetszéssel. aztán meg jön a feketeleves, felvágott hassal láss el egy újszülöttet. Szerintem a lényeg, hogy valaki kihordta a babáját, kilenc hónapig növesztgette, majd ahogy a legjobb a babának világra hozta. Nehogy már kockáztassuk egy vagy két ember életét csak azért, hogy elmondhassa valaki, hogy természetes úton szült! És persze, hogy vannak programozott császárok..vannak olyan terhességek illetve betegségek amiken már világosan látszik, hogy császár lesz a vége és talán még a vajúdás is ártalmas lehet. Mondjuk azt nem tartom elfogadhatónak ha valaki a fájdalom elkerülése végett kéri a császármetszést.
2010. febr. 15. 20:25
 9/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Azt azért ne felejtsük el, hogy a császár egy hasi műtét, ahol nem szülöd meg a babádat, hiszen nem megy végig a szülőcsatornán. Ez ellen lehet akárhogy is tiltakozni, ez tény.

A legtöbb ember sajnos azt nem nézi, hogy császár után a vágás miatt mit éltek át, megsüketülnek abban a pillanatban hogy meghallják magát a szót és onnantól nem lehet megmagyarázni...

2010. febr. 15. 20:26
 10/28 anonim ***** válasza:
52%

Én nem cserélnék azzal aki természetesen szült. Sokan panaszkodnak itt, hogy nem megy a szex szülés után, mert a doki szűkre varrta, eddig és eddig szétszakadtak stb. stb...

Nem választottam, de így alakult,na bumm és mi van?

Gyönyörű a gyerekem, nem nyomódott össze a szülő csatornában, nincsenek rajta foltok stb. stb...

A végeredmény ugyanaz lett, egy ÚJ ÉLET!

2010. febr. 15. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!