Mondta valaki, hogy NEM szültél mert császár volt? Én megkaptam ezt és kiakadtam
Húúúúúha!
Akkor, ha én végigcsináltam a vajúdást, egészen a kitolási szakaszig, de ott elakadt a babám, ezért nem bírtam kitolni, de így is négy órán át tartott a szülésem természetes része, és utána altatásban sürgősséggel megcsászároztak, akkor én szültem, vagy nem?!?!?
:-D
Én azt "hallgattam " ,hogy belőlem CSAK kiemelték a babát !
Nagyon rossz ,inkább felháborító !
Én is megkaptam ezt, ráadásul a gyerekem apjától... aztán ide kiírtam én is kérdésként: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
majd a válaszokat felolvastam neki :D csak nézett nagyokat, azóta egyszer sem mondott ilyet :D
A császár egy életmentő beavatkozás, ha emiatt volt, ugyanúgy szülés. De ha azért volt császár, mert fél a nő a fájdalomtól, vagy így kényelmesebb, akkor én sem tartom igazi szülésnek, hisz nem ez a természetes módja a szülésnek, ez egyfajta menekülés valamitől...
És el kell ezt a nézetet is fogadni, hisz akárhogy csűröd csavarod a témát, a természet a természetes szülést alkotta meg, ahhoz képest meg igen sok programozott császár van-ami nem természetes..
Hát, kedves utolsó, ahol én szültem, ott nincs "kényelmi" császározás.
Nem is hallottam ilyenről, csak a hülye pletykalapokban az önjelölt sztárocskák kapcsán...
Szóval...
Sziasztok! Azt azért ne felejtsük el, hogy a császár egy hasi műtét, ahol nem szülöd meg a babádat, hiszen nem megy végig a szülőcsatornán. Ez ellen lehet akárhogy is tiltakozni, ez tény.
A legtöbb ember sajnos azt nem nézi, hogy császár után a vágás miatt mit éltek át, megsüketülnek abban a pillanatban hogy meghallják magát a szót és onnantól nem lehet megmagyarázni...
Én nem cserélnék azzal aki természetesen szült. Sokan panaszkodnak itt, hogy nem megy a szex szülés után, mert a doki szűkre varrta, eddig és eddig szétszakadtak stb. stb...
Nem választottam, de így alakult,na bumm és mi van?
Gyönyörű a gyerekem, nem nyomódott össze a szülő csatornában, nincsenek rajta foltok stb. stb...
A végeredmény ugyanaz lett, egy ÚJ ÉLET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!