Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám megevett egy majd...

Ha a babám megevett egy majd 190 grammos üveges babydesszertet (vilmoskörtét), akkor ezzel most kiváltott egy teljes étkezést?

Figyelt kérdés

Azért írtam,hogy "majd 190 grammos",mert tegnap kóstolta meg egy pár kanállal,tehát nem volt egy teljes üveg...

1-kor evett,ahogy szokott,majd olyan 3 körül gondoltam adok neki egy 1/2 üveg kajcsit,de megette végül mindet,sőt még kóstoltunk utána egy kis alma-brokkolis főzeléket is..(ezt azért csináltam,hogy ha holnapra nem lesz tőle semmi baja,és sokat akarna belőle enni,akkor odatudjam majd neki adni.)

Elvileg 4-kor kéne most ennie,de pont 10 perccel előtte úgy elaludt,hogy csak kérte a cmiját,és már szunyált is..:)

Ja...amúgy azért is érdekel a dolog,mert azt mondta annó a dokink,hogy a gyümivel nem lakik jól...csak egy kis ideig eltelíti..,vagy mi...

Azt mondta,hogy most már lassan kiválthatunk egy étkezést,és hogy adjak neki főzeléket. Én felváltva szoktam neki adni főzit,és gyümit is egyaránt.

(6 hónapos /és 5napos/ a kislányom)

Ha számít a mennyiség az étkezésében,akkor olyan 8 kg körül van a Culim. :)

2010. febr. 4. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyébként szopi van?

Én mindig megkínáltam evés után, és amikor már egymás után 4-5-6 napig nem kért a főzelék után, akkor azt "kiváltottnak" tekintettem. Nem tudom hány gramm lehetett... Csak úgy érzésre, tálka méretre csináltam.

Mondjuk tápszerrel nem tudom hogy kéne, de talán ugyanígy...

2010. febr. 4. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen,még szopik.

Azért nem akartam megkínálni,mert 4-kor akartam neki adni enni.

Amúgy főzi,vagy gyümi után még szoktam neki cicit adni,de már közel voltunk a következő 4 órás kajához,így nem adtam neki.

Teregettem,közben beraktam a kocsiba,majd odahúztam magam mellé,és ott játszott egy ideig,míg csak kérte a cumiját,és elnyomta az álom...

2010. febr. 4. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem nem sokat aludt ma,így gondolom ez is közre játszot,hogy ilyen gyorsan elaludt..

Gondom ha éhes lenne,akkor biztos felkelne,és szólna,hogy adjak neki enni..:) Nem? :)

2010. febr. 4. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Igen kiváltott egy étkezést! Az én babám jó ideje eszik bébi ételt 6 hós és 190 gr eszik egy evésre.
2010. febr. 4. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát akkor nagyon ügyi babóm van! :)

Amúgy akinek a babájának nagyon ízlik valami,őnáluk is "morog",miután bekapja a falatot?

Olyan mintha azt mondaná,hogy hmmmmm...de fincsi...:)

2010. febr. 4. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Húú...de kedves vagyok....!

Megköszönni meg elfelejtettem a válaszokat...

Szóval...:)

Nagyon köszi a válaszokat!!! :)

Aranyosak vagytok,hogy segítettetek! :)

2010. febr. 4. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!