A babátok édesapjával aki egyháztartásban él, közöskasszán v. különkasszán vagytok?
Érvek és ellenérvek a közös és külön kassza mellett.Általában régen,mindenki vitte haza hó elején a borítékot ,én apám is...
De a férj a baba apja visszi v. nem ?
14:14es vagyok.
Nagyon nehezen jövök ki. :(
Általában a tescoba járok vásárolni és mindenből a legolcsóbbat veszem. Tesco gazdaságos stb. De csak azt ami szükséges. Pl. liszt, tej, kenyér. Húst nagyon ritkán. Pl.: A vasárnapi "húsleves" is sertéscsontból lesz főzve. (kilója 95 Ft. Ebből veszek 2 db-ot. Ez kb. 65Ft.) Bele egy csomag levestészta kb. 150Ft. Zöldség bele akcióban 250 Ft volt. Egy jó nagy fazékkal főzök, fagyasztok is belőle, hó végén előveszem. Vagy paprikás krumpli. Az is olcsón kijön. Vagy 1 kiós tescós párizsi sokáig elég, vagy tescos virsli. Tudom gagyi minőség, íze sem a legjobb, de olcsó. A kaján spórolok, ahol tudok, a babónak bébiételt veszek. Napi kettőt eszik meg. Ezen nem spórolok - amit én csinálok neki azt nem eszi meg. Hál' istennek tápszerre nem kell költenem, mert van még tejem bőven. Ruhákat teszveszen veszek neki. Magamra pedig egyáltalán nem költök. Inkább veszek a lányomnak valamit, így neki meg van mindene és nekem ez a legfontosabb. :)
Ez mekkora baromság! Már bocsánat. A férjed is befizet nálad,hogy ehessen?
Szerintem egy család gazdasági közösség is, így egy kasszából kell gazdálkodjanak. Nálunk egy kassza van első pillanattól,hogy együtt élünk. Nem beszéltünk róla, hanem a párom haza jött,és a kezembe adta a fizuját. Azóta van egy doboz, ahová bárki betehet, kivehet. A csekkeket úgy is be kell fizetni, a nagyobb kiadásokat meg megbeszéljük.
Egyébként a férjed akkor is így vélekedne,ha te vinnéd haza a több pénzt? Vagy,ha nem keresnél, mert nem lenne munkád? Az orrod alá dörgölné,hogy ő tart el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!