Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok ilyen 8-10 fokban a...

Mit adtok ilyen 8-10 fokban a babára babakocsis sétához?

Figyelt kérdés
Még járni nem tudó gyerekről van szó. Sport részben és úgy, hogy időnként boltba is be kell menni, ahol értelemszerűen melegebb van. Hogy praktikus? Neked mi vált be? A kocsi tartozékai is érdekelnek, ha van.

tegnap 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Vastagabb farmer vagy bolyhos leggings, rövid body, hosszú póló, átmeneti kabát + ilyen átmeneti időre én még fent hagytam a bundazsákot a kocsin. Alulról melegítette, felül nem hajtottam rá, csak ha rosszabb lett az idő. Volt takaró is a kosárban. Ha a bundazsák sok volt, de anélkül kevés, akkor betakartam.

Tartósan 10 fok felett levettem a bundazsákot, csak a babakocsi orkán lábrészét vittük eső vagy nagy szél esetére (+takarót).

tegnap 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Atmeneti overal es takaro, ha kell. A tarkojat figyelem, aztan vagy betakarom vagy nem :D
tegnap 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Átmeneti overált adtam rá ilyen időben. De volt takaró és lábzsák is a babakocsihoz.
tegnap 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

6 hós babám nagy hideg függő, rajta ma zokni, bolyhos nadrág, hosszú body és egy plüssös kabát volt +takaró. Még télen se viselte el az overált.. felesleges pénzkidobás volt...

Boltban a takarót le tudom venni

tegnap 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Sima melegítő nadrág harisnyaval, kabát, esetleg egy vékony pokroc a lábára.

Nem kell túl gondolni.

tegnap 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Azt szokás mondani, hogy plusz 1 réteg mint rád, muvel ő nem mozog. Ez egy takaró is lehet, meg a bundazsák. Attól könnyű megszabadulni a boltban pl. Én az oviba viszem a nagyot minden reggel és délután megyünk érte, ha beérünk, lehúzom a zsák cipzárját és leveszem a takarót róla. Ha megyünk ujra ki, vissza.
tegnap 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:

#6! Igen, azt ismerem, de szerintem hülyeség, mert én például rohadt fázós vagyok, simán lehet, hogy rajtam még dzseki, pulcsi van, máson meg póló. Most akkor főjön meg szegény gyerek, csak, mert nem a pólós az anyja?🤣 Meg az se mindegy, milyen vastag az a réteg. Egyenértékű az ő bundazsákja az én kabátommal? A melltartó rétegnek számít? Mert az például rajta nincs😂 Nála, amíg mózessel jártunk, a babakocsiban alapból volt 3 réteg (pléd, bundazsák, szélfogó), amíg én örültem, ha sikerült felvennem az 1 vastag pulcsit, mert az ajtóban ordított. Most akkor az melyik rétegnek felel meg? Vegyem le a szélfogót? Mekkora baromság ez? Szóval én ezt a plusz egy réteget sose alkalmaztam.

Az a baj, hogy az én gyerekem attól a boltban bőven ordított, mert nem egy bundazsáknyi volt a különbség, már lassan közelít, de még most se. A legnagyobb hidegekben, rögtön kinyitottam a szélfogót, szét a bundazsákot, lehúztam a kabátot/overállt és széthúztam, amennyire lehet, levettem a sapkát. És még így is volt, hogy le kellett vennem a kabátot/overállt, ha 3 percnél többet voltunk bent, mert így is nagyon melege volt. Most ez az övezés bonyolítja a dolgot, mert az utálja, ugye, eddig nem is volt és szét se tudom úgy húzni, ami alatta van.

tegnap 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!