Nincs vlm bérelhető garázs? Más megoldás sztem nem igen van. Nekünk a csomagtartóban volt.
tegnap 10:13
2/21 anonim válasza:
Első gyereket a másodikra cipeltem a 12 kilós kocsival együtt. Félévesen volt 8,4 kg, úgyhogy jó edzés volt. 1 éves korában váltottam 8 kilós kocsira, ami kicsit könnyített. 1,5 évesen indult el (megkésett), addig állni se tudott, úgyhogy sokáig cipeltem.
Második gyereknél a 4. emeleten laktunk, ezért 5,9 kg-s babakocsit vettünk. Megkönnyebbülés volt. :)
tegnap 10:26
3/21 anonim válasza:
Lerakod valami biztonságos helyre, leviszed a kocsit és vissza mész a gyerekért.
tegnap 10:34
4/21 anonim válasza:
Nekünk volt egy tároló az alagsorban, ott tartottuk a babakocsit, a harmadikon laktunk. Cipelni a gyerekkel együtt, egyedül szerintem esélytelen lett volna, főleg a 3in1-t, az baromi nehéz volt!
tegnap 10:43
5/21 A kérdező kommentje:
2# milyen babakocsi volt ez a könnyű? :)
Nincs tároló sajnos, mert ki vannak adva boltnak, kozmetikának stb 😑
tegnap 10:52
6/21 anonim válasza:
Tároló. A lépcső alatti részt ráccsal lezárták, ott voltak a babakocsik, gyerekrollerek
tegnap 11:07
7/21 anonim válasza:
A földszinten volt kikötve a biciklik mellett, a harmadikról odáig levittem kézben vagy másfél évesen már szépen lelépkedett a lépcsőn. Felfelé szintén kézben vittem a csomagokkal együtt.
Két gyerekkel összesen 5,5 évig csináltam így, sosem történt semmi lent a babakocsival.
tegnap 11:51
8/21 anonim válasza:
Az én vagyok. Pontosan ez a szitu nálam is. Én eddig úgy csináltam, hogy bekérdzkedtem egy földszinti tárolóba, ott tartottam a vázat és mózesban hurcibáltam a gyereket. Úgyis nehéz amúgy az összes téli tartozékával együtt+bevásárlás, miegyéb.(Egyedül nevelem és nincs segítségem.) Volt, hogy a napi bevásárlás mellett még vettem út közben egy nyomtatót, meg felvettem a megrendelt kiságy forgóját is. Nem is tudom, hogy gondoltam🤣De felküzdöttem mindent. Pont tegnap cseréltem sport részre. Most lent van az egész kocsi, 2 is. Már csak a gyereket hurcolom, meg az egyebeket(a babakocsi táskát se merem lent hagyni egyelőre.) Még nem próbáltuk, ma fog debütálni, ha akarod, beszámolok. De jó lesz, ha már megtanul járni 🤣 (Most fél éves, közel 8,5 kiló.)
tegnap 12:01
9/21 anonim válasza:
#6! Pont így van nálunk is. Azt hinném, a szomszédom vagy, de nálunk nincs több baba🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!