Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segíthet ez a krém?

Segíthet ez a krém?

Figyelt kérdés

Szászok 6 hónapos babámnak az arca egyik felén vna egy nagy piros folt voltunk Bőrgyógyászaton gyógyszertári testapolot és fürdetőt írt fel ezektől csak rosszabb lett írt fel szteroidos krémet is muszáj voltam használni nagyon csúnya volt 2 napig jó is volt azóta a szteroid se segít

Vissza vittem akkor egy könnyű krémet írt fel de az se segített neki

Most váltottunk mosódióra öblítő helyett ecetet használunk la roche posay testápolót és tusfürdőt ezek a teste többi részere nagyon beváltak a la roche posay B5 krém nem vált be az arcára most megrendeltem az Avéne cicalfate + krémet az jó lehet?

tegnap 19:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Tejfehérje allergia már korábban kiderült akkor az ekcéma el is múlt tápszer váltás után most egy hónapja talán lett neki ilyen
tegnap 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ekcémásként válaszolok: nem lehet tudni, másnak beválik az nem feltétlen jó minden ekcemasnak, a legjobb amikor valami beválik és 1 hónap múlva már nem jó.
tegnap 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak annyit írnék hogy egyszerre ne várj megváltást. Egy hét minimum kell. Meddig használtad a krémeket?

Mással nem tudod összefüggésbe hozni?

tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!