Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt sors társ ?

Van itt sors társ ?

Figyelt kérdés
Van közetet olyan esetleg akinek nincs külön megoldott baba szoba így a "konyhában" alakítottak ki baba szobát? Nálunk jelenleg anyóséknál van egy lakrészünk ami úgy néz ki hogy van egy kis háló rész egy ágy egy szekrény illetve a fürdő wc meg a konyha nappali ami szintén egy kis tér kb 20nm így itt lett ki alakítva egy baba sarok és nekem egy ággyal. Kérdés az hogy ki hogy oldja meg a mindennapi teendőit így gondolok a főzésre ki-be járkálásokra.. elég nehéz így a kisbaba melett főzni hogy ne ébresszem fel ha alszik is van itt valaki hasonló helyzetbe?:D
ma 15:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nekünk nem teljesen ez a szitu, de nálunk a nappali, konyha egyben van. Amikor a fiam baba volt, gyakran aludt a nappaliban babafészekben, amíg én főztem, vagy bármit csináltam. Egyszer még a redőnyös is szerelt és csak távozáskor vette észre, hogy ott egy baba is aludt, amíg ő barkácsolt. Megszokta a hangokat, nem kelt fel akkor még, csak amikor már nagyobb volt és nem igényelt annyi alvást. Illetve gyakran aludt a teraszon is, ott meg rendszeres volt a fűnyíró, munkagépek, kutya ugatás, stb… nem volt gond, aludt. Ehhez kell, hogy tényleg pici korától szokja ezeket a hangokat.
ma 15:30
 2/15 A kérdező kommentje:
1 hónapos a baba akkor már el vagyok késve? :D
ma 15:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen lakásba születtem. Nekem anyámék úgy oldották meg, hogy enyém lett a szoba, őke egy összecsukható ágyon aludtak a konyhában. Nappal konyha volt, éjjel háló.

Vagy nappal miért nem a szobában altatod babafészekben?

Egyébként a zajt simán megszokja

ma 15:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Most épp azon vagyok most be raktam a baba fészkre a nagy ágyra bentre csak ugye nincs ajtó se meg semmi de akkor szoktatom a kisasszonyt :D
ma 15:41
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Ne hagyd a nagyágyon babafészekben se. Úgy megszokott, amíg nem tud mozogni, hogy majd csak a koppanast fogod észre venni.
ma 16:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pici lakásba pláne máséba nem vállaltam volna gyereket. De ha már szivatjátok, nem ő akart megszületni költözzetek ti ki a konyhába a baba meg kapja meg a hálót.
ma 16:23
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is az vált be, hogy ugyan direkt nem hangoskodtunk, de alapvetően természetesen folytattuk az életünket mellettük, nem toltuk el a hangosabb programunkat máskorra csak azért, mert aludt - teljesen hozzászokott mind a 3, szerencsére.
ma 16:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Jó akkor ne szüljek 28 évesen gyereket várjam meg míg össze kapargatom a tégla meg sóder árát és felépítem 5-8 éven belül vagy tudok jobbat , vegyem fel a csokot meg az anyám kínját is ugye és nyögjem egész életembe a hitelt:D köszi nem erre a kommentre voltam kíváncsi:D

A nagy ágy meg egyébként faltól falig van szóval attól nek tartok na meg figyelem a baba figyelővel ...

ma 16:35
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Nekem nem ez a szitu, de én úgy oldottam meg, amikor 1 hónapos volt, hogy nem főztem 🤣

A zajokhoz én is szoktattam, meg a szomszédok is, mert ez egy k.rva gazdag ház lehet, hogy 16 lakásból 15 minden évben felújít. (Találd ki, ki az az egy, aki nem...)A zajokkal nincs is baja, arra nem ébred fel, ha véletlenül alszik. A probléma az, hogy nem alszik 😕 Itthon soha. Szóval örülj, hogy ekkora mázlista vagy és főzz úgy, ahogy írtad. Azért babafészekből most még biztos nem tud csak úgy kimászni, ha egész bent van a falnál és figyeled. Az enyém egy nagy szabaduló művész, de 1 hónaposan még nem ment volna neki se. A folyón meg akkor kell átjutni, ha odaértél. De ha nekem ilyen mázlim lenne, átgondolnám még egyszer, hogy az énidőm biztosan főzéssel akarom-e tölteni. 🤣

ma 16:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

8as mert mennyivel jobb anyós nyakára szülni, gratulálok, mennyivel felelősebb egy picike lukba ami nem is a tiéd, szülni. Remélem vállalsz még vagy 6 ot 10 nm-re. Más péniszével könnyű verni a csalánt meg beletenni a picike feneked a készbe csupaszon.

Bár anyósodék se százasok ha engedték hogy a nyakukra szülj. Ha felnőtt vagy szülni legyél felnőtt önálló életteret biztosítani a gyereknek. Bár értem ezek szerint te még 40 évesen is a férjed babaszobájába pujálol sorba majd.

ma 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!