Mit vártok párotoktól mint apa és mint társ?
Ez egy nagyon jó kérdés de hosszú lenne leírni a választ.Mint apa többet kellen a babával lennie de mivel állandóan dolgozik ez szinte lehetetlen és amikor a szülőknél vagy apóséknál megemlítem hogy de jó lenne ha törődne a gyerekkel akkor a fejemhez vágják hogy ez nem az apa feladata hanem az enyém mivel ő keresi a több pénzt.Na erre mit lehet felelni????
Mint társ nem panaszkodom mert abban a kevés együtt töltött időben mindent megoldunk.
Kb. azt, amit nyújt :)
Szerencsés vagyok: csodálatos Apa, és a legjobb Társ a férjem!
mint apa azt, amilyen most: rengeteget játszik a fiával, ha van ideje, mikor vizsgákra készültem, volt, hogy alig láttam a fiamat. Este rendszeresen viszi sétálni, ő gondolkozik az élet nagy kérdésein, a kicsi pedig a kenguruban alszik/pihen addig. Babaúszásra hordja, stb.
Mint társ? Talán azt, hogy kicsivel jobban becsülje meg a munkámat, és ne járja össze a lakást, ha kitakarítottam. Kevésbé legyen trehány, mert nagyon sokat pakolok utána, és hogy néha saját magától is eszébe jusson valami (pl. kihúzni néhány gazt az udvaron, kicsit rendetrakni a garázsban, stb.) De nagyon szeretem, minden jó tulajdonságával együtt. Ami fontos, azt megkapok tőle: szeretetet, odafigyelést, megbecsülést. A saját szüleivel szemben is megvéd, még ha nem is mindíg nekem van igazam... Sokszor én sem becsülöm meg igazán, és azonnal megbánom, ha a fejéhez vágok valamit. Én is lehetnék jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!