2,5 éves lassan a kisfiam elkezdtük a pelus elhagyását vagy is csak én, a fiam nem társ ebben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
segítséget kérnék szobatisztaság ügyben.
ma-holnap 2,5 éves a fiam, gondoltam itt a jó idő pelust le vesszük bili kirakva.
de nem hajlandó rá ülni pucéran.
ruhába ráül, játszik vele de ha nincs rajta pelus nem akar.
próbáltuk a wc-t is az sem jobb.
hogy segítsek neki.
kb 3 órája nincs rajta pelus eddig még nem pisilt kb 2szer sikerült a bilire ültetni meg egyszer a wc-re.
de nem produkált semmit.
folyamatosan kérdezem kell e pisilni mindig csak azt mondja nem kell....
hogy csináljuk? még nincs tapasztalatom ebben
2011. máj. 19. 16:06
1/2 anonim válasza:
Eloszor is ne eroltesd, akkor uljon bilire ha o akar, ezt kell elerni hogy magatol ra akarjon ulni. Mondogatni kell neki hogy mar nagyfiu bla bla.. hogy latod kisfiam anya, apa is vecebe pisil.. esetleg igerni neki az elejen ezt azt amit szeret..ha pisilsz a bilibe akkor kapsz (amit epp kedvel), ne legyen nagy dolog. Mindig dicserd meg, lassa hogy orulsz neki. Mindenkepp hagynam a pelust rajta addig mig bepisil, legalabb is en hagytam, mindig dicsertem ha szarazon vettuk le, o is ugy orult neki. Igaz nekem lanyom van s mi mar tul vagyunk mindezen, vasarnap lessz 2 es fel eves es mar ejszaka sem kell pelus ra.
2/2 anonim válasza:
Megint en. Csak annyit meg hozzafuznek hogy minden reggel, deli alvas elott, kimenes elott, lefekves elott raultettem es o igy szokta meg, lehet ezert szokott le hamar a pelusrol. Kiskoraban megismertettem a bilivel ezert neki mar megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!