2éves kisfiammal most kezdtem el a pelus elhagyását. Ha kakilnia kell, akkor szól, de már ezt 3 hónapja. A pisilésnél meg úgy csinálom, hogy 30-45percenként megpisiltetem. Jól csinálom? Nem túl gyakran pisiltetem? Vagy várjam meg, hogy ő szóljon?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi időbe telik. Tegnap kezdtem.2010. aug. 10. 12:51
1/2 anonim válasza:
Az én kislányom is 2 éves (24 hós). 2hét alatt megtanult bilizni (pisilni és kakilni is). Az én módszerem a következő volt:
Óránként elmondtam neki h ha pisil a bilibe, akkor kap egy csokit. Kb óránként ráültettem és ha belepisilt, akkor tényleg kapott egy csokit. EZ persze az első héten kb napi 1 max2 csokit jelentett.
Amikor már 3-4 is belepisilt akkor szilva v barack lett a jutalom. (szerencsére imádja a gyümölcsöket)
Két hét alatt eljutottunk oda, hogy most már napközben egyáltalán nem kell pelus játsszótérre/házba sem kell, mert mindig szól, hogy: Ajucíííí, kell pisilni!!
Sok siket
2/2 anonim válasza:
A kakálásnál mondjuk nincs baj, de a pisilést mi is így csináljuk, mint te!Egyik nap szól minden pisilésnél, másik nap bepisil, ha én nem teszem wc-re.Mert ő csak oda...remélem nemsoká eredményt érünk el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!