Kaptatok virágot a férjetektől/párotoktól, amikor a baba született?
Szia!
én se kaptam :( pedig állítólag szokás. Jó, mondjuk a kórházba nem szabadott volna úgysem tartani; és amikor hazajöttünk, nem az volt a legfontosabb dolga, hogy virágért szaladgáljon; de azért jól esett volna....
Állítólag szokás valami ajándékot kapni. A sógornőmmel majdnem egyszerre szültünk, ő kapott a párjától fülbevalót, anyósom az én páromnak is adott 10 000 ft-ot, hogy vegyen nekem valamit, de mondtam, hogy inkább hasznosabb dolgokra kellene fordítani azt a pénzt. Amúgy is elköltöttünk hirtelen egy csomó mindenre. Mellszívó, melltartó, Sholl papucs...
Egyébként nekem is többet ért mindennél az, hogy amikor hazajöttünk rend és tisztaság volt mindenhol.
Kiderült, hogy 4 napig, míg a picivel a kórházban voltunk, anyósomék átjöttek minden nap segíteni apának. Kiságyat összerakni, ágyneműt húzni, konyhaszekrényeket visszaszerelni...
Minden a helyén volt mire jöttünk.
(Lakásfelújítás vége.)
A nagyfiam meg felmatricázta az autót a tesónak: "Vigyázz Rám!" feliratokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!