Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt sors társ ?

Van itt sors társ ?

Figyelt kérdés
Van közetet olyan esetleg akinek nincs külön megoldott baba szoba így a "konyhában" alakítottak ki baba szobát? Nálunk jelenleg anyóséknál van egy lakrészünk ami úgy néz ki hogy van egy kis háló rész egy ágy egy szekrény illetve a fürdő wc meg a konyha nappali ami szintén egy kis tér kb 20nm így itt lett ki alakítva egy baba sarok és nekem egy ággyal. Kérdés az hogy ki hogy oldja meg a mindennapi teendőit így gondolok a főzésre ki-be járkálásokra.. elég nehéz így a kisbaba melett főzni hogy ne ébresszem fel ha alszik is van itt valaki hasonló helyzetbe?:D
ma 15:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%

Hát igen, akkor ne szüljél 28 évesen.

Szerinted 10+ évesen milyen lesz neki egy ilyen szobs-konyhás putriban lakni a nagyanyja házában?

Olyan furcsa, mi a férjemmel meg tudtunk teremteni egy ingatlant 28 éves korunkra, ti mit csináltatok az elmúlt 10 évben, hogy még egy saját garzonra se futja?

ma 16:59
 12/26 A kérdező kommentje:
Amint befejezetem a középiskolát azóta dolgozok egy ku.va boltba plusz itthon tartjuk az állatokat le adásra képzeld nem mindenki családja olyan hogy a valagad alá tolja a segítséget, aztán meg ki beszélt arról hogy anyós nyakára szültem? Tudod értelmezni a kérdést? Külön vagyunk teljesen, semmi közünk nincs anyósék lakásához ha akar jön ha akar nem, ilyen egyszerű. Látom jöttél kiélni az unal as kis életed a saját lakásodba amit te meg tudtál teremteni 28 évesen ( gratulálok hozzá) majd ha van időd gyere falazni a mi lakásunkat is segíteni hogy 40 évesen ne legyek anyós nyakán jó..
ma 17:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én kiszoktam vinni magammal a konyhába a babámat. Van egy 2 éves tesója, ő nagyin szeret nekem segíteni, így jön a hugica is. Van egy könnyen mozgatható babaöble, abba beleteszem, s amíg a bátyussal vágunk, aprítunk, beszélünk a 3 hónapos hugica nézelődik, gőgicsél, majd elalszik.

Tök jókat szokott aludni az étel sercegős, edényzörgetős, mosogatós zajokban :)

ma 17:30
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

"képzeld nem mindenki családja olyan hogy a valagad alá tolja a segítséget"

Igy van. De a tiétek épp ilyen, hiszen odatolták a valagotok alá azt a lakrészt, hogy megoldják a lakhatásotokat, ha már magatok nem vagytok rá képesek. Ti még a saját lakhatásotokat se tudjátok megoldani, anyósod megoldja a sajátját, a tiéteket meg az unokáét is.

Dw valóban, nem mindenki családja ilyen, a miénk pl. tényleg nem segített, ezért mentünk el dolgozni a férjemmel 18 éves korunkban és tanultunk mellette, hogy elörébb jussunk és még külföldre is kimentünk spórolni ahelyett, hogy lustán ellettünk volna a kisboltban minimálbéres melón.

Sértődés helyett te is inkább elgondolkodhatnál, miért nem vittétek semmire és mi lesz veletek ilyen hozzáállással, mert a gyereketek nagyon le fog nézni x év múlva, ha veletek kell egy szoba-konyhában nyomorognia és ő os meg fogja kérdezni, minek vállaltatok, ha meg az alapokat se tudjatok megadni. Még a barátait áthívni is ciki lesz.

Azt meg nem értem, minek mennék falazni a lakásod, van nekem házam, amit csináljak, a tiétekrt makd megoldják a gonosz anyósodék, akik elvileg semmit nem adtak.

ma 17:53
 15/26 A kérdező kommentje:
Nincs itt szó sértődésről csak a a megnyílvánulásod nem tetszik de tudod mit örülök hogy te ilyen felfogással születtél örülök neki hogy te vitted valamire az életbe 🥲 további szép estét.
ma 17:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen ez a szitu, de a fiam nappal naaagyon sokaig vagy az adamo hintaban aludt vagy babakocsiban (bent is,igen). Ezeket csak az amerikai konyhas nappaliban tudtuk elhelyezni. Amig aludt, kussban voltam. Mert nem tudtam mit csinalni, o azonnal ebredt, ha egy poharat megemeltem kb.

Szoval fozes, hazimunka ki volt zarva addig.

Megszoktam. :D

Aztan mondjuk o idovel bekoltozott a szobajaba, de mar elmult 1,5 eves is addigra. Azert mi tagadas, konnyebb azota.

ma 18:24
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
Nincs, a picimnek szép nagy külön szobája van, es szomorù, hogy a gyereked egy konyhában alszik.
ma 18:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) persze nem mindenkiét :)
ma 18:54
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy ez tényleg elég durva...

Ilyen helyre, helyzetre gyereket vállalni, és kb. a kérdező kéri ki magának.

Csak a gyereket sajnálom ilyenkor, ő semmiről nem tehet.

ma 19:01
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Az a szomorù, hogy még röhögő fejeket is küld hozzá. Csòri kisgyerek
ma 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!