Bűntudatom van, ez normális?
Most egy éves a lányom, megjártunk sok mindent eddig, mint mindenki más.. hasfájás, fogzás stb. Egy szóval nehezen éreztem az elején az anya érzéseket, a kötődést. MOst érzem azt igazán, hogy összecsiszolódtunk a magunk módján és mindketten kötődünk egymáshoz.
Van egy távoli barátnőm, akinek 3 hónapja született babája. 2 hónaposan voltunk látogatni, minden rózsaszín köd nekik, se hasfájás, se sírás, kis mintababa az elmondásuk alapján és szememmel is láttam.
Most is látom, ahogy a facebookra kiteszi a képeket: életem kincse, szerelmem, tündérkém, manóm.. stb aláírásokkal.
Visszagondolva nekem ez nem ment ilyen jól anno és elvesztegetett időnek tekintek rá, de valahogy nem is éreztem jól magam a sok nemalvástól, sírástól.
Érzett valaki így? :(
A6-os válaszoló is ugyanúgy el van szállva a gyerekétől, csak mint a többi, ő sem veszi észre és persze osztja az észt, hogy mi, többiek nem szeretjük igazán a gyerekünket, csak az a jó és tökéletes, ahogyan ő érez, ahogyan ő él....
Hánynom kell az ilyen anyukáktól.
Ki mondta,hogy a gyerek háztartási gép?
Veled igen komoly problémák vannak. Nagyon szeretem a gyerekem ahogy a párom is,szeretünk vele lenni,és igen Ő is nagyon szeret minket.De nincs szerelem és imádás és egyéb elferdült rózsaszín ködös a gyerek az élet értelme.
Normális érzésekkel szeretem,játszunk sokat,programokat csinálunk stb. Nem azonnal jött az anyaság érzése hanem fokozatosan,ahogy mindenki akkor érik meg a szülőségre miután megszületett a gyereke és megismerik egymást,egymáshoz csiszolódnak.Bizonygathatod,hogy te megtaláltad az aranyközéputat,ami hazugság csak nem mered magadnak bevallani,de a gyereket imádni,szerelemmel szeretni,elszállni a gyerektől minden csak nem normális és egészséges.
A 64%-os férjét is megkérdezném erről :D
Egyáltalán nem normális ha valaki szerelmes a gyerekébe, a szerelem szexuális vonzódást is jelent, azért ha így is belegondolunk elég durván hangzik. Szerelemes a férjembe vagyok, a kislányunkat pedig az életemnél is jobban szeretem. De nem tudnék kettőjük közül választani. És a férjem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!