Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néhány héttel ezelőttig...

Néhány héttel ezelőttig állandóan a terhességről, a szülésről és a babaápolásról olvastam. Most, hogy már közeleg a szülés (39. hétben vagyok) már ehhez sincs kedvem. Lassan bűntudatom van. Pedig már nagyon várjuk a babánkat. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális. Ilyenkor a kismamák többet pihennek, fekszenek, vagy épp a babaszobával foglalkoznak. A 9 hónap alatt amúgy is összeolvastál mindent, amit lehetett. :) Ezen nem múlik semmi!
2008. szept. 23. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még túl sokat is olvastál! Majd rájössz, amikor itt lesz a baba, hogy ezek a könyvek nem sokat érnek, mert minden baba más (persze a babaápolás az ugyanaz.)

Én is sok mindent elolvastam, aztán első éjjel, amikor hazahoztuk egész éjjel ordított, semmi szakirodalomban leírt praktika sem használt. Most az a nézet dúl a szakmai körökben, hogy a cumi milyen rossz a gyereknek, meg nem fogadja el miatta a cicit, stb. stb. Anyukám mondta, hogy adjak neki cumit, azóta elvan. Sorolhatnám a hasonló hülyeségeket, amikkel tele vannak ezek a könyvek.

Hát ennyit a szakirodalomról. Be is hajítottam őket a sarokba. Inkább kérdezd meg anyukád, ha valamit nem tudsz. Most meg inkább pihenj, amíg teheted, mert ha itt lesz a baba, akkor már nem lesz se éjjeled se nappalod.

2008. szept. 23. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat. A leendő gyerekorvosunk is azt mondta, hogy csak óvatosan az olvasással, mert minden baba más és más. Majd rájövök mi lesz jó a picurkánknak.
2008. szept. 24. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!