16 hetes vagyok, és undorodom a szextől, az utóbbi 4 napban 6x szexeltünk, és besokaltam. Büntudatom is van, szerintem a babám, nem szereti ha szexelünk, mert utána fáj kicsit a hasim. A páromat viszont iszonyatosan izgatja, hogy kismama vagyok és egyre durvább. Nem esik jól, és kezdek kiábrándulni belőle, mert erőszakosabb lett mint volt. Nagyon nem vigyázz rám, még fájdalmat is okoz. Félek a nagy hévben, olyat csinál, ami árthat a babának. Szerintetek szóljak, hogy álljon le?
Szóval eddig is durva volt?? Ez nem túl jó...mindenképp beszéld meg vele,és ha azt akarja hogy ne legyen semmi baja a babótoknak akkor álljon le!!
2009. márc. 30. 19:11
3/18 A kérdező kommentje:
Köszike! De, hogy mondjam meg, hogy ne sértődjön meg. Régen nem is szexült ennyit. Nem értem mi jött rá. Lehet a terhesnőtől aberrált lesz?
2009. márc. 30. 19:12
4/18 anonim válasza:
Szia. Igaz én nagyon kívántam a szexet terhességem alatt, de ha durva lett volna a párom, azért annak nem örültem volna. Ilyenkor nagyon kell vigyázni, a durva szexnek nem most van itt az ideje. Beszélj vele, semmit ne erőltess, ami nem esik jól.
2009. márc. 30. 19:12
5/18 anonim válasza:
Miért sértödne meg?? Neki is érdeke hogy ne legyen baj!! Az ö babája,biztos megérti!
2009. márc. 30. 19:14
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet hülyén hangzik, de régebben szerettem a durvább szeretkezést, de ez már nem az. Most nagyon durva, és meg se csókol, olyan mint ha nem is velem lenne.
2009. márc. 30. 19:14
7/18 anonim válasza:
Szia!
A szex attól jó, ha két ember kölcsönösen akarja!
A baba, ha nem problémás a terhességed (pl. nyitott méhszáj) , teljesen jó helyen van, védi őt egy csomó minden a "rázkódásoktól", ő nem érzi azt , hogy most "apu, anyu jujj mit csinálnak?!" , sőt ha örömmel szexeltek , egy csomó boldogsághormon felszabadul , ami neki is jó :) Ha emiatt félsz a szex-től , akkor ez a része kipipálva. De az a része nincs , hogy durva veled a párod. Kismamaként úgymond jogod van ahhoz hogy elutasítsd, neki ezt tiszteletben kéne tartania. Vannak más lehetőségek is egymás kényeztetésére.Nem mindenki kívánja a teljes szexet terhesség alatt.Ez egy más állapot, és ez is beletartozik. Valahogy ezt meg kellene beszélnetek, mert egy idő után a lelki része is kihathat a kapcsolatotokra.
2009. márc. 30. 19:18
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az oké, hogy a babának, jó a boldogság hormon, csak én már nem is élvezem. Sajnálom a párom, de nincs ingerenciám rá. Szerintem ma este is akarja, de én nagyon nem, azthiszem szépen elmagyarázom neki. Szeretem őt, de ha bánt, vagy valami lesz a kicsivel, mert önző, akkor megmondom neki menjen el.
2009. márc. 30. 19:31
9/18 anonim válasza:
Az én párom mióta terhes vagyok sokkal jobban odafigyel rám. Néha már én akarom h durvább legyen,persze a határokon belül. Beszélj vele,és nem biztos az hogy ezentúl nem lesz kedved. Lehet ha megérti és gyengéd lesz akkor sokkal jobban fog neked is esni az együttlét.
2009. márc. 30. 19:37
10/18 anonim válasza:
szia!
19: 18 as vagyok.Gondolom, a párod felnőtt férfi , tehát gondolnia kell tényleg rátok, Rád is meg a babára is. Azért ne nyúlj drasztikus eszközökhöz (le is út-fel is út), a pasik nem szeretik a "falhoz állítást" , még a végén ö húzza majd fel az orrát , hogy azért nem akarsz vele lenni , mert nem szereted. Érdekesen gondolkodnak a férfiak....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!