Normális, ha büntudatom van a szex miatt?
Ajjaj. Hát ez a pasi aztán tényleg átment agresszivba!:(
Attól félek , hogy nincs rád tekintettel. Azért egy belátó pasi előbb-utóbb rájön , hogy az olyan fájdalmas szex , ami csak neki jó , az mégse jó. Ezt ne várd ki, próbálj vele beszélni... Sok sikert!
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de úgy érzem a szavaidból, hogy tárgyiasít téged a párod. És akkor már nem téged szeret, hanem csak önmagát. Szüneteltessétek ezt a dolgot most, beszélj vele, másképp nem megy! Ha odáig fajulna a dolog, én még egy nődokit is beavatnék, elcsalnám a páromat, hogy a doki értesse meg vele, mert ez nagyon-nagyon veszélyes!
Ha nem ért, tehát fokozódik az erőszak, akkor szét kell menni... !
Utolsó vagyok.
Jól tetted, hogy beszéltél vele, és a reakcióra pedig azt mondom, - bár most nehéz így hirtelen neked, és lehet, hogy tényleg nem megy haza ma éjjel -, de bíztató, = gondolkozni próbál, és ez most az egész családotok javára szolgál(hat).
Szorítok értetek!
Fogadd szeretettel, ha hazamegy, és légy következetes, akkor sosem lesz félnivalód!
J.
Szia! Este nem jött haza, csak reggel fél 8 kor elmentünk vérvételre, nem nagyon beszéltünk róla. Délután nagyon kedves volt, és azt mondta ne haragudjak, vigyázz ránk, csak jobban kívánt mint máskor. Ma nem volt szex, inkább menéztük a Shrek 3-t tízedjére. :-)Aranyos volt. Tényleg jobb, ha öszintén elmondom mit érzek és nem tapintatoskodok, mert ez komoly dolog. Már gyengédebb lesz és akkor én is lehet élvezni fogom, hogy együtt vagyunk. Bár most még mindig nics kedvem hozzá, de nagyon, de gondolom majd megváltozik.
Köszönöm a jó tanácsokat! :-)
Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok! :)
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!