Tényleg csak 10 kg-tól lehet menetirányba fordítani a gyerekülést?
Van egy 0-18 kg-ig használható ülésünk és azt írják, hogy 10kg alatt menetiránynak háttal és utána lehet megfordítani. Most a lányom használja, aki már 14 kg(2,5 éves). Neki akarunk hamarosan másikat venni és a kicsit akarjuk majd beletenni, de csak akkor, ha már menetirány szerint lehet bekötni. De a kicsi lehet csak 1,5 évesen lesz 10 kg( a lányom legalábbis akkor volt- de őt már 8 hónaposan és 8kilósan menetirányba fordítottuk, akkor a védőnő javasolta).
Nem tudom elképzelni, hogy egy 1,5 éves gyerek még elviselje, hogy háttal ül a kocsiban.
Ti hogy csináljátok? Mikor fordítjátok meg?
13:31-esnek teljesen igaza van. sokan játszotok a babátok életével az utakon... de ez mindenkinek a saját döntése.
a kérdezőnek:
kicsit homályos nekem a dolog. tehát a nagylányod kap 1 ülést, gondolom 15-36 kilóst, ez eddig rendben is van. de! ha a kicsit csak akkor akarod a 0-18as ülésbe tenni, ha előre nézhet majd, akkor most gondolom hordozóban utazik, ahol szintén háttal van. tehát nem mind1, h a hordozóban ül háttal, v az ülésben? v vmit félreértelmeztem?
nekunk 9-18 kilos römer van,és még nincs 10 kiló a bébi, de mar menetirannyal van.. mondjuk ez mar autosules, es nem hordozó, szerintem 9 kiló, és nem 10.
ja, 10 hós a bébim, és még mindig nincs 10 kilo (bar kozelebb van a 10hez, mint a 9hez)
Szia!
Kisfiam is 8 hónapos korától csücsül az ülésben,sose tettük háttal
13:22!
Légy szíves nyugodj meg!!!
Amit belinkeltem az egy nagyon szuper autósülés.
Teljes mértékben kielégíti a gyerek igényét, ráadásul elérhető áron. Mivel a fejtámla magas, így a belső biztonságiöveket kivéve, az autó biztonságiövével is bekapcsolható a gyerek. A mieink imádják!
Nem szar és szutyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!