Használ valaki Be Safe Izi Combi gyerekülést?
Figyelt kérdés
Mindkét irányba beköthető---tényleg jól használható 0-18kg-ig?Nem nőtte ki a gyerek?2011. szept. 30. 20:54
1/6 anonim válasza:
csak menetiránynak háttal köthető be:(
az én 15 hónapos lányom tuti utálná,hogy a hátsó ülés háttámláját kell néznie,arról nem is beszélve,hogy a sáros havas csizma meg az ülésre csorogna:(((
2/6 anonim válasza:
Mindkét irányba beköthető.
Személyes tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
Nekünk izi comfort x3 van - 9-18 kg - , azt nagyon szeretjük!!
3/6 anonim válasza:
Nekünk is Izi comfort van, a barátnőm Combit használ (Egyelőre még menetiránynak háttal), a kisfia nagyon szereti, jókat alszik benne.
4/6 anonim válasza:
1. vagyok ,akkor engem jól átvágtak a boltban, ezért nem vettük meg ezt ,mert azt mondták,hogy nem lehet megfordítani :(
5/6 anonim válasza:
Off
Bírom, mikor a boltban ennyire tájékozottak, hogy gőzük sincs, mit adnak el! Ez azért bosszantó!!! (előzőnek)
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a választ,akkor bízom benne hogy jó lesz.A boltban csak akkor rendelik meg,ha tutira megveszem,de hát ha nem is láttam előtte...
Azért ha ír még valaki,aki pont ezt használja,nagyon örülnék!(hogy tényleg használható 18 kg-ig,van-e akkora)Mert elég drága.
2011. okt. 3. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!