Megfordíthatjuk már a gyerekülést (menetirányba)? 9 hónapos a lányom, hátsó ülésen utazik.
Sziasztok! A kislányom 9 hónapos, kb. 9 kg - a gyerekülése a hátsó ülésen van, idáig menetiránynak háttal. Nem vagyok biztos benne, szerintetek megfordíthatjuk már? A jelenlegi helyzetben már nehezen fér el a lába.
Egyébként stabilan ül fél éves kora óta.
Köszönöm, ha válaszoltok! Nem vagyok tisztában a szabályokkal, hogy ez kor- vagy súlyfüggő.
Köszönöm szépen! Biztosan be lehet kötni menetriránnyal szemben is - a fiam is így használta már, csak nem emlékszem, nála mikor fordítottuk meg.
Azért bizonytalankodtam, mert úgy rémlett, hogy 10 kg a súlyhatár (vagy ilyesmi).
A kiscsaj ügyesen ül, fél évesen ült fel magától, úgyhogy már nagyon stabil. (Kapaszkodva megy, ami őrület nekem, tekintve, hogy a bátyja ilyen idősen csak mászni tanult...)
Köszi még egyszer! Szerintem meg fogjuk fordítani az ülést.
Ha esetleg van valakinek még biztos infója, megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!