Fitymaszűkületes csecsemővel van valakinek tapasztalata? Miattam lett az! Nem tudom hogy valóban ki kell várni évekig mire kezelik?
olyanokat olvastam a neten, hogy ha babáknál nem okoz gondot(szépen ívelő sugárban tud pisilni, nem csepegáésszerűen, nem duzzad meg a nem tudom mi amikor pisil(tehát ki tud folyni)akkor nincs vele teendő, mert minimum 1 évesen lehet, de MŰTENI, többféleképpen, aminek számos szövődménye lehet(nehezen gyógyul, vagy csúnya lesz, újra kell plasztikázni, vagy megint szűküléses lesz!!)kinőni, inkább a "relatív"szűkülés esetén lenne esélye, de neki "abszolut"van, tehát egyáltalán, semmikor nem lehet hátra húzni.
azt sem tudom hova tegyem a lelkiismeretem, néha könnyezek és itt álljak évekig tehetetlenül előtte???
nem szabad húzogatni, erőltetni, mert ismételten berepedhet, még nagyobb szűkületet okozva.
most látom BEREPESZTETTE a doki!!!
két nagyon vastag repedés lett rajta!! így jóhogy fel tudta húzni!!
Akkor nagyon vadállat dokitok van. Nem finomkodott... :-(
Én elmennék a helyedbe a gyógyszertárba vagy a védőnőhöz és megkérdezném mivel kenegesd mert a ftorocort-ot ugye csak receptre adják ki, de ezt valamivel muszáj finoman bekenni.
a kórház az Alsol-t mondta, de sajnos csak a gyulladást lehet kezelni, még szűkületesebb lesz a baba
most már biztos, hogy műtét lesz pár év múlva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!