Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fitymaszűkületes csecsemővel...

Fitymaszűkületes csecsemővel van valakinek tapasztalata? Miattam lett az! Nem tudom hogy valóban ki kell várni évekig mire kezelik?

Figyelt kérdés

olyanokat olvastam a neten, hogy ha babáknál nem okoz gondot(szépen ívelő sugárban tud pisilni, nem csepegáésszerűen, nem duzzad meg a nem tudom mi amikor pisil(tehát ki tud folyni)akkor nincs vele teendő, mert minimum 1 évesen lehet, de MŰTENI, többféleképpen, aminek számos szövődménye lehet(nehezen gyógyul, vagy csúnya lesz, újra kell plasztikázni, vagy megint szűküléses lesz!!)kinőni, inkább a "relatív"szűkülés esetén lenne esélye, de neki "abszolut"van, tehát egyáltalán, semmikor nem lehet hátra húzni.

azt sem tudom hova tegyem a lelkiismeretem, néha könnyezek és itt álljak évekig tehetetlenül előtte???

nem szabad húzogatni, erőltetni, mert ismételten berepedhet, még nagyobb szűkületet okozva.

2014. okt. 25. 09:40
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
19-es, mennyi idősen használtátok a krémet?
2014. okt. 25. 22:26
 22/33 anonim ***** válasza:

14 hósan kaptuk.

hébe hóba még most is kell ha bereped a bőre,most 22hós

19 voltam

2014. okt. 25. 22:35
 23/33 A kérdező kommentje:

dköszi a választ

de nektek azért krémezés előtt valamennyire "szétnyílt"?

2014. okt. 25. 22:41
 24/33 anonim ***** válasza:

Egyébként ne izgulj, a fiamnak 6 hósan semmit nem lehetett hátrahúzni homokóra szerű volt.

Ahogy idősödött úgy lehetett mindig egy kucsit jobban.most megrekedtünk mi is.

eztnem te rontottad el nyugi! Azért ezt nem lehet!!!!!

nektek is kell az a krém.vidd el dokihoz. Minden rendben lesz.

19 voltam megint

2014. okt. 25. 22:45
 25/33 A kérdező kommentje:

hétfőn viszem, csak addig is mardos az egész.

és még ha csak 1-2 oldalt olvastam volna erről..

de nem

és minden oldal egybevágóan ugyanazt zengi

nagyon műtétgyanús :((((

2014. okt. 25. 22:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Majd írj mi volt a dokinál.
2014. okt. 26. 07:38
 27/33 A kérdező kommentje:
ok
2014. okt. 26. 08:37
 28/33 A kérdező kommentje:

a dokinak amikor elmeséltem, hogy jó hosszant be van záródva az egész, mondta, hgy igen, ez valóban a hegesedéstől van, nem szabad húzogatni neki, főleg nem erőltetve, stb, szóval azt mondta "egyértelműen műtét"de ha nincs vizelési panasz nincs vele most teendő.

de amikor levetkőztettem a babát, megnézte és ő lehúzta neki, még a "makk" közepéig is, és mondta nincs itt nagy baj :)és megnyugtatott hogy ez még alakulhat tovább is, lehet elkerülhető lesz a beavatkozás.

2014. okt. 27. 12:05
 29/33 A kérdező kommentje:
se krémet nem írt fel, és javasolni is csak annyit javasolt, hogy ne huzigáljam, max ameddig engedi tisztítani, de soha ne erőltessek semmit
2014. okt. 27. 12:07
 30/33 anonim ***** válasza:
Na látod nem lesz itt gond. most már megnyugodhatsz!
2014. okt. 27. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!