Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted ez a Hódi Pamela...

Szerinted ez a Hódi Pamela minek szülte a gyereket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látni a tévében, hogy gyerek nélkül megy jobb-balra. Pár napja a barátnőjével kergették a párját, ott se sehol gyerek, most is odakapcsolok, most is ugyanez. Ezeknek ki vigyáz rá ennyit?
2014. szept. 25. 22:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom,neked mit jelent a hossteskedés......én voltam hosstes,termék bemutatókon kellett kóstoltatni,meg termék mintákat osztogatni.............
2014. szept. 30. 12:55
 32/36 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindegy neked, miért szülte? Te tartod el? És még ki is emeled ezt a h-lye kérdést!
2014. okt. 22. 06:54
 33/36 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy van, aki komolyan veszi ezt a műsort! Ehhez extrém alacsony IQ kell, hogy elhidd, hogy ez valóságos. Arra a 10-20 percre míg leforgatják a parasztvakítást, amit nézel, megfogja valaki, aztán kész. Idióták!
2014. okt. 22. 07:18
 34/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ennyire irritál, miért áldozol rá ennyi időt és energiát, hogy pontosan kövesd az életét minden lehetséges csatornán?

Vagy csak én érzek irigységszagot "végre fogást találtam az általam tökéletesnek vélt celeben és máris jobban/többnek érzem magam" módon?

2014. okt. 22. 10:10
 35/36 A kérdező kommentje:

sorry, tök véletlenül nyomtam erre a kérdésre :/ még sose emeltem ki kérdést, azt se tudtam mi az..

légyszi ne válaszoljatok, tényleg gáz az egész..

2014. okt. 22. 16:50
 36/36 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszolónak igaza van, és van igazsága több válaszolónak is:

régebben én is néztem a műsort, és szerintem is azért esett teherbe, hogy megfogja a Krisztiánt, ami működött is.

Csak akinek ilyen az alaptermészete, az nem fog megváltozni.

Az is sejthető, hogy azért hagyta abba a szoptatást, hogy tornázhasson, visszafogyjon, szabadabb legyen, és féltette a mellét.

Mondom, mostanában nem láttam a műsort, de régebben a kislány egy nyugodt, kiegyensúlyozott babának tűnt.

Hogy most milyen, azt nem tudom.

Én is úgy olvastam, hogy heti 3-4 napot forgatnak, és milliókat keresnek vele. ha ebből tudja biztosítani a gyereke jövőjét, és a gyerekre esetleg a nagymama vigyáz addig, akkor az szerintem érthető, hogy elvállalta.

Ha ezt nézzük, akkor biztosan nem a Földkerekség legjobb anyukája, de a legrosszabb sem.

2014. okt. 22. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!