Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted ez a Hódi Pamela...

Szerinted ez a Hódi Pamela minek szülte a gyereket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látni a tévében, hogy gyerek nélkül megy jobb-balra. Pár napja a barátnőjével kergették a párját, ott se sehol gyerek, most is odakapcsolok, most is ugyanez. Ezeknek ki vigyáz rá ennyit?
2014. szept. 25. 22:09
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Tévedés, hogy én beveszem ezt a maszlagot :) ha figyelmesem olvasol, leírtam, hogy szégyen, hogy a KAMERÁK és a pénz KEDVÉÉRT mire nem képesek.. pont ez benne a durva, hogy képesek a gyereküket is kitenni a színjátéknak 20 centiről... és ezért nagyon rossz szülőknek tartom őket

jöhetünk itt a borsodi családdal, mindenkinek a saját forrásaiból kell építkezni.. éppen ezért kár őket összehasonlítani. és én igenis lenézem az olyan anyát, aki nincs rászorulva annyira pénzre, hogy egészen a gyerekének a születésétől dolgozzon..

nemcsak a gyerekére szánt időt adja el pénzért, hanem a gyereknek a lelki világát is.. vajon ez a kicsi lányt akart szerepelni a tévében? szerette volna, hogy úton útfélen megismerjék? és mire fog emlékezni, ha nagyobb lesz? forognak a kamerák anya meg apa pofozkodik, üvöltözik..

2014. szept. 26. 13:45
 22/36 A kérdező kommentje:
20as! Pamela szted egy normális nő volt? Mikor? :))) "Hoszteszkedett" a Berki előtt :D gondoltam érted ;) csak ugye ezt is tusolja a média, meg azt is, hogy miről szólt a hostes munka...
2014. szept. 26. 13:48
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
Az elég szégyen hogy ilyen példát kell a mai fiatalság elé prezentálni: ne tanulj, bőven elég az érettségi, 3 honapos együtt járás utan ess teherbe! Szules utan ne szoptasd a picit hanem rögtön kezdj el fogyokurazni es edzeni mert a külső a legfontosabb minden helyzetben! Szerintem a kérdező nem az édes életből indul ki. A forgatási napokon kivuli élet jól látszik pl az instagrammjan. Heti hány fotózás, hány találkozóa est az Amnesiaban, Nati hányszor vacsorázik a teve szoliban, stb. Nem kell ki forgatni a hozzászólásokat sem. Nem azt írtam hogy mindenki aki devenyeshez jár azért jár mert nem foglalkozik eleget a gyerekével! Tudom hogy rengeteg oka lehet a tornának! Viszont senki nem mondja hogy az ilyen élet nincs a gyerek hátrányára!! Lassan 1 éves lesz, viszont születésétől fogva igy élnek vele/ mellette. Szerintem ez nem követendő példa. Egyértelmű hogy az édes élet forgatókönyv alapján történik, ha csak a valóságról szólna akkor Berki fekete ügyeivel, bírósági dolgaival is foglalkoznának :) egy szo is száz, én Nem másnak, hanem saját magamnak, magunknak szültem es lehet hogy nem vagyok olyan csinos mint Pamela, viszont még szoptatom 9 honapos kisfiamat, es az életem ezen szakaszában ő a legfontosabb, nem szeretnem hogy babyszitter, gondozónő nevelje.egyszer pici, megérdemli hogy ő legyen a legfontosabb!
2014. szept. 26. 14:03
 24/36 anonim ***** válasza:
Mire alapozod hogy prostituált volt? Mert gondolom erre célozggatsz.
2014. szept. 26. 14:09
 25/36 A kérdező kommentje:
Mikor bekerült a celebvilágba, akkor lettek letiltva a régi képei, amik a neten is fenn voltak. Motoron ül fehérneműben ilyesmi, kihívó nézés stb. Ezek a "hostess" világában a promo képek és tud válogatni kuncsaft.. Persze ezekbe is bele lehet magyarázni, hogy nem az, de akinek egy kis sütnivalója van az tudja, hogy az :)
2014. szept. 26. 14:27
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A promo képek ahogy te írtad,nem ilyen jellegű képek,és nem fognak internetre kikerülni,ebben biztos lehetsz :)

Ettől függetlenül lehet benne volt ebben abban de ez amit te írtál semmit sem jelent.

2014. szept. 26. 14:49
 27/36 anonim ***** válasza:
76%

Látom Kérdező azért van bőven időd a témával foglalkozni. Motoron ül fehérneműben... Én miért nem láttam ilyen képet soha? Én miért nem hallottam soha Hódi Pameláról az Édes élet előtt?? Tudod miért? Mert NEM ÉRDEKEL! :)Jesszus, mennyit tudsz pörögni a témán! Te neveld úgy a gyereked ahogy akarod, mindenki más, meg úgy ahogy ő akarja. Kit érdekel, hogy neveli a gyerekét a Hóóóóóóódi Pamela?

Tényleg vicc az egész topic. Ezen szívjátok egymás vérét, hogy a Berki meg a Hódi mit művel a tvben és az jó vagy nem. Annyi szenny megy a tvben hát nem elfér közte egy Édes élet is?

2014. szept. 26. 18:34
 28/36 A kérdező kommentje:
Ha teged ez nem erdekel, akkor minek irsz ide? Bocsanat h engedelmed nelkul beszeltunk Errol a temarol :)
2014. szept. 26. 20:49
 29/36 anonim ***** válasza:
24%
A kérdezőnek remélem nincs gyereke, mert elveszi tőle az időt azzal, hogy itt pörög mint a ganészóró....
2014. szept. 26. 23:55
 30/36 anonim válasza:
36%
Ez csak provokáció.
2014. szept. 27. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!