Titeket is zavar ha a rokonság szájon puszilgatja a gyereket?
Engem nagyon zavarna, biztos, hogy nem engedném senkinek.
Megkérném a 80 éves szomszéd Pista bácsit, hogy ha legközelebb találkozik anyóssal, csókolja már szájon egy óvatlan pillanatban, hadd tudja meg ő is, milyen jó (persze ez csak vicc, de szerintem is nagyon gusztustalan).
Nálunk sem szokás, és nálunk nem is a rokonság hanem egy ismerős/ haver férfi csókolgatta a száját a babámnak, nagyon felidesegitett és megkértem elég határozottam hogy ezt ne csinálja vele mert mi sem szoktuk és nem szokás nálunk. Azóta nem csinálja..
Erélyesnek kell lenned esetleg beszélj a pároddal hogy segitsen az anyjával megértetni hogy ti nem szeretnétek ha ezt csinálná. Egy gyereken anni puszilható felület van :) nem is értem milyen jogon csinálják ezt az emberek mások gyerekeivel...
Lehet csak én vagyok anyatigris, de nálam ez egyetlen egyszer fordulhatna elő. Ott abban a pillanatban állítanám le, és amennyiben másodszorra is előfordulna, már fordulnék is sarkon, többet nem látnák a gyerekem az tuti. Nem balhéznék, csak nyugodtan közölném, hogy amennyiben nem képesek felfogni a kérésem, akkor puszilgassák szájon más gyerekét ezentúl.
Tejérzékeny a babád és anyós "csak joghurtot" hoz neki? Hát egyszer benézheti, de másodszorra már anyóssal együtt küldeném haza a joghurtot.
Ne hagy már magad, állj a sarkadra. Kit érdekel ki mit mond/gondol vagy mennyire sértődik meg...a te gyereked úgy neveled ahogy te jónak látod!
Bocs de ezen nagyon kiakadtam, hogy hagyhatod, hogy SOROZATBAN szájon puszilják a gyereked! (hozzáteszem semmi bajom azokkal a szülőkkel, akik a SAJÁT gyerekükkel ezt teszik)
Osztom az előttem szólók véleményét, ne engedd.
Off: megkérdezhetem hogy és mikor derült ki a tejallergia? Mik voltak a tünetek? Csak mert én is gondoltam rá, hogy esetleg ez okozhatja picimnél az éktelen hasfájást...köszönöm ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!