Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket is zavar ha a rokonság...

Titeket is zavar ha a rokonság szájon puszilgatja a gyereket?

Figyelt kérdés
Nem tudom, lehet csak én kombinálom túl, de egyre jobban idegesít, hogy anyós, meg nehány rokon állandóan szájon puszilgatja, de sorozatban a két éves fiam... Nálunk ez nem divat, mi sem pusziljuk szájon. Félre értés ne essék, semmi bajom azokkal akik a SAJÁT gyermeküknek a szájára adnak puszit, de hogy a fél rokonság????? És hiába jártatom a szám, anyósnak egyik fülén be, másikon ki...

2014. szept. 5. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Senki, de még mi sem !!!!!!!!!!!!
2014. szept. 5. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Undorító,paraszt szokás. Mi most várjuk a babát,de a rokonságban már jó előre példálóztunk-mondjuk elég egyértelműen-hogy ezt mi nem fogjuk megengedni. De van két ember,aki tuti be fog próbálkozni,viszont még a közeledés előtt rájuk fogunk szólni,hogy ne. Amikor anyósod közeledik,húzd el a gyereket és mondd meg határozottan,hogy szájon nem puszilhatja. Ha ennyire értetlen,akkor talán ez segít. Ha meg megharagszik,akkor így járt.
2014. szept. 5. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Engem nagyon zavarna, biztos, hogy nem engedném senkinek.

Megkérném a 80 éves szomszéd Pista bácsit, hogy ha legközelebb találkozik anyóssal, csókolja már szájon egy óvatlan pillanatban, hadd tudja meg ő is, milyen jó (persze ez csak vicc, de szerintem is nagyon gusztustalan).

2014. szept. 5. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk sem szokás, és nálunk nem is a rokonság hanem egy ismerős/ haver férfi csókolgatta a száját a babámnak, nagyon felidesegitett és megkértem elég határozottam hogy ezt ne csinálja vele mert mi sem szoktuk és nem szokás nálunk. Azóta nem csinálja..

Erélyesnek kell lenned esetleg beszélj a pároddal hogy segitsen az anyjával megértetni hogy ti nem szeretnétek ha ezt csinálná. Egy gyereken anni puszilható felület van :) nem is értem milyen jogon csinálják ezt az emberek mások gyerekeivel...

2014. szept. 5. 14:41
 5/14 A kérdező kommentje:
A harag nem érdekel, mert egyébként sem jó a viszonyunk. De annyira értetlen, soha semmilyen kérést nem fogad el. Pl.: tejallergiás a fiam születése óta! Mit hoz neki mindig??? Joghurtot, mondván az CSAK joghurt!
2014. szept. 5. 14:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én sem értem a késztetést, attól mert gyerek miért kell rögtön szájon csókolni??
2014. szept. 5. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak én vagyok anyatigris, de nálam ez egyetlen egyszer fordulhatna elő. Ott abban a pillanatban állítanám le, és amennyiben másodszorra is előfordulna, már fordulnék is sarkon, többet nem látnák a gyerekem az tuti. Nem balhéznék, csak nyugodtan közölném, hogy amennyiben nem képesek felfogni a kérésem, akkor puszilgassák szájon más gyerekét ezentúl.

Tejérzékeny a babád és anyós "csak joghurtot" hoz neki? Hát egyszer benézheti, de másodszorra már anyóssal együtt küldeném haza a joghurtot.

Ne hagy már magad, állj a sarkadra. Kit érdekel ki mit mond/gondol vagy mennyire sértődik meg...a te gyereked úgy neveled ahogy te jónak látod!

Bocs de ezen nagyon kiakadtam, hogy hagyhatod, hogy SOROZATBAN szájon puszilják a gyereked! (hozzáteszem semmi bajom azokkal a szülőkkel, akik a SAJÁT gyerekükkel ezt teszik)

2014. szept. 5. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen nem engedem, ahogy valaki írta is, elhúztam a gyereket, amikor harmadszorra nem engedtem a közelébe az unokát, megtanulta, hogy ezt én tényleg nem engedem.
2014. szept. 5. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Osztom az előttem szólók véleményét, ne engedd.

Off: megkérdezhetem hogy és mikor derült ki a tejallergia? Mik voltak a tünetek? Csak mert én is gondoltam rá, hogy esetleg ez okozhatja picimnél az éktelen hasfájást...köszönöm ha válaszolsz.

2014. szept. 5. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Engem marhára zavarna még nem fordult elő, de ha észre venném nem lenne jó vége! Engem még kicsit az is zavar mikor látom h az anya apa csókolja szájon a gyerekét! Ez persze nem az én dolgom nem is akadok fönt rajta csak kicsit zavar!
2014. szept. 5. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!