Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted ez a Hódi Pamela...

Szerinted ez a Hódi Pamela minek szülte a gyereket?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látni a tévében, hogy gyerek nélkül megy jobb-balra. Pár napja a barátnőjével kergették a párját, ott se sehol gyerek, most is odakapcsolok, most is ugyanez. Ezeknek ki vigyáz rá ennyit?
2014. szept. 25. 22:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg nincs vele semmi baj. Gondolom mikor dolgozol veled sincs a gyerek. Az mivel különb anya, aki beadja a bölcsödébe a pár hónapos gyerekét. Neki az a munkája, hogy forgat napi x órát. Szerintem nem ezek alapján kell véleményezni. A Dévényről meg annyit, hogy két ismerősöm is hordja a gyerekét. Ezek szerint ők is rossz anyák, mert a babáik mozgásfejlődése lassabb, mint az átlagnak. Örülj, hogy a te gyerekedet nem kell hordani és mindent tökéletesen csinál, nem azt nézed, ahogy szenved egy órán át.
2014. szept. 26. 07:51
 12/36 anonim ***** válasza:
97%

Nem látsz a kulisszák mögé. Azt látod, amit felvettek, vágtak, szerkesztettek.

Honnan tudod, hogy amíg ő "szaladgál", nincs-e a háttérben a gyereke? Ráadásul a forgatások nem úgy működnek, hogy minden nap 8-16-ig, fixen... Lehet, egy héten két napot "rohangál", felveszik a jeleneteket, a többi stúdiómunka. Ráadásul ez nem egy személyről szól, hanem több celebről, ha úgy vesszük, alig néhány jelenete van, az nem igényel 168 órás jelenlétet.

Ennyi erővel egyetlen színésznek, színházi, filmes embernek egyáltalán ne legyen gyereke.

2014. szept. 26. 09:13
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
Arra nem gondoltatok, hogy azért maradt el a kislány fejlődésben, mert az anyukája, apukája folyton forgatni, szoliba, edzeni, vásárolni jár, a legtöbb helyre viszik magukkal a kicsit (közösségi oldalon, Édes életben látni lehet), ahelyett, hogy otthon a szőnyegen játszanának? Úgy fejlődik a legjobban a gyerek, ha minél több időt tölt a "földön". Úgy tud forogni, kúszni, mászni, stb. A hordozóban elég nehéz megfelelően fejlődni...
2014. szept. 26. 10:34
 14/36 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látszik még mindig nem sikerült megérteni, hogy neki ez a munkája. Nem minden nap 0-24-ig forgatnak, hanem heti két napot x órában. Ezek szerint a te gyereked sose volt hordozóba, hanem mindig szigorúan a földön. Az alapján mondasz véleményt, hogy a tv-ben látod őket naponta 20 perc elejéig, ráadásul egy megtervezett és eljátszott szituációba. Honnan tudod, hogy a hét többi napján mennyit foglalkozik vele? Honnan tudod, hogy mennyit van a szőnyegen vagy a babahordóban? Nem azért nem fejlődik, mert nem a szőnyegen van, hanem azért mert vannak gyerekek, akik nem úgy fejlődnek, mint az átlag. De majd megmondom az ismerős anyukáknak, hogy nincs eleget a gyerek a szőnyegen és ne foglalkozzanak az orvossal, mert nem kell a szakértelme és a dévény se, csak vegyen egy jó nagy szőnyeget. Annyi szar anyát lehet látni a világban, akik inkább cigit meg piát vesznek, a gyereknek meg a cipője lyukas, nincs télen kabátja, és nem jut neki étel. Szerintem inkább velük kéne foglalkozni.
2014. szept. 26. 10:50
 15/36 anonim ***** válasza:
77%

5-ös vagyok. Olyan naívak vagytok! Persze, egész nap csak forgatnak, látástól vakulásig, a gyerek meg 0-24-ben hordozóban van....

Tipikus magyar mentalitás! Csak szidni azt akinek jobban megy! Miért fáj, hogy edzeni jár, meg szoliba, meg ad magára? Tudjátok, bárki választhatná azt az életet. Csak lusták vagyunk hozzá. A Pamela is egy vidéki egyszerű család lánya (mint az láthatjuk is a tvben), bárki lehetne egy Berki kaliberű hapsi felesége, ha lenne energiánk foglalkozni a dologgal. Az én életem nem így alakult, de nem sajnálom tőle. A kislányukat pedig szeretik, akár miylen emberek is. Lehet, hogy a Berkinek nagy az arca, de most nektek az miért fáj?? Kismillió ilyen emebr van a világon. Pénzük van, azt hiszik övék a világ.

A Dévényről meg annyit, hogy az én fiamat is hordani kellett. Oxigénhiánnyal született, ennyi. Ott voltatok amikor a Pamela szült? Tudjátok mi történt ott és esetleg annak a következménye a mozgásfejlődés lemaradása? Mindig csak az ítélkezés, az nagyon megy...

Egyébként meg el lehet kapcsolni a tv-t, nem kötelező ám nézni. :)

2014. szept. 26. 12:01
 16/36 A kérdező kommentje:

Na én biztosan nem állnék a hódi-berki páros oldalára!

Nehogy már ezek legyenek megvédve, akik képesek a pénzért a tévében a kislányok feje felett 20 centiről üvöltözni egymással, egymást szidni.. Lehet, hogy nem érti az a kicsi lány, de érzi feszültséget, még ha megjátszott is! Az a pici lány nem érti, hogy ez most a kamera kedvéért megy így......

Megvetem a szüleit mélységesen, mert a celeb karrierjük előtt sem volt csórók, mégis a hírnévért és még több pénzért képesek ennek kitenni a gyereket a születésétől fogva... önző és buta szülők.

Biztosak lehettek benne, hogy nem heti 2 napot dolgoznak, hiszen minden nap látom őket a tévében.. elég csak kapcsolgatni, szinte nincs nap, hogy itt-ott ne tűnnének fel.

Csak azt nem tudom miért kell a magyar családok elé a tévén keresztül ilyeneket mutatni. Ez a példa, veszekedni, szívni egymás vérét folyton?? mindezt a gyerek jelenlétében?

2014. szept. 26. 12:27
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a kérdező is biztos nagyon jó anya, ha fel tudja mérni mennyit dolgoznak a kislány szülei az alapján, hogy mennyit látja a tévében...
2014. szept. 26. 12:46
 18/36 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező!

Vegyünk egy átlagos Borsodi családot. Azért Borsodból indulok ki, mert itt lakok. Anya és apa mondjuk a helyi gyárban dolgozik 4 műszakban. (remélem tudod az mit jelent) Elgondolhatod mennyit találkoznak a gyerekkel. Két esélyes: vagy felmond anya és egy jövedelem lesz (4 műszakkal itt az emberek 80 ezret visznek haza) vagy dolgozik és szűkösen de megélnek. Lehet, hogy Pamela a felét dolgozza, de a 10szeresét viszi haza. Nézz már szét a világban. Szerinted más anyák nem dolgoznak? Nem egy ismerősöm van, aki 4 műszakba jár dolgozni nő létére. Ettől ő szar anya? Az meg, hogy temperamentumos egy család miért baj? Az én családom is ilyen, mégse álltam meg a fejlődésben. Tipikusan olyanok vagyunk, mint az olaszok. A kislányom teljesen kiegyensúlyozott és vigyorog a világba állandó jelleggel. Nem vagyunk egyformák. Szerintem Pamela meg igenis szereti a kislányát, meg Berki is. Ne abból indulj már ki amit látsz a tv-ben. Ez egy show. Nehogy már azt hidd, hogy ezek tényleg így élnek. Fizetnek nekik érte ő meg eljátszák.

2014. szept. 26. 12:58
 19/36 anonim ***** válasza:
94%
A kérdezővel egyetlen probléma van. Elhiszi azt, amit a tv-ben lát. :) És hát valljuk be , ez a műsor célja. Azoknak szól, akik el is hiszik azt, amit látnak. Ez a showbiznisz lényege. Beszéljenek róla. Beszéljenek a hentesnél, a fodrásznál, a játszón és fórumokon. A kérdezőnél totális a célbatalálás. Elhiszi, hogy a Hódi Berki páros a nap 24 órájában veszekednek és a Pamela leskelődik a Berki után. :) Ez több mint vicces...
2014. szept. 26. 13:18
 20/36 anonim ***** válasza:
74%

A temperamentumos meg a primitív között óriási különbség van.Ismersz te olaszokat? Jártál már valaha Olasz o -ban? Nem azért olasz az olasz mentalitás mert egymás feje fölött gyűlölködnek,megütik a másikat,ledegradálják.Szó sincs ilyenről.Ha szerinted elfogadható az amit pl tegnap nyomtak a tv-ben (ha rendezett,ha nem) illetve ha a te családodban is hasonlóak voltak,akkor csak sajnálni tudlak.

Megspékelve azzal,hogy az egyik azzal fenyegeti a másikat,hogy elmegy és nem láthatja a gyerekét a másik meg azzal,hogy elmehet de a gyereket nem viheti.

Ha ez valaki számára normális,akkor ott baj van az értékrendjével,nem kicsit.

Csak azért nézem a műsort,hogy lássam milyen emberré ne váljak soha.A pamela egy tök normális nő volt,nem értem mi lett belőle.

2014. szept. 26. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!