Le akarsz pontozni valakit? Csak gyere! Mindegy, hogy mekkora a babád, csak gyere!
Kecskemétis sütőtököm már próbáltam, nagyon szereti. Én még valami másra gondoltam, hátha van valami, ami segít a kakilásban, na és persze olyan, amivel megelőzhető lenne a vérszegénység. Tudtok ilyet?
Banyuci
Sziasztok. Igaz nekem nincs kisgyermekem - egy éves unokám van - de minden nap benézek. Kérdést nem tettem fel soha, de egypár kérdésre már válaszoltam. (munkaügyi és Tb.vonalon) A pontozást igazából én sem értem. (szerintem nem is minden esetben a jelenlévők pontoznak fel ill. le)
A feltett kérdésekre sokszor nagyon jó válaszok érkeznek. Nagyon jó, hogy olyan dolgokat is meg tudtok kérdezni, amit esetleg nem mernél megkérdezni.
Akik meg ez a szórakozása, és öröme, hogy a másikat lepontoza, saját maga butaságát tükrözi ezzel.
Minden anyukának és babának sok boldogságot, erőt,egészséget kívánok.
Egy büszke Mama
tud valaki gyógyírt rossz alvásra?
és,jó cukor nélküli granulátumos teát hol lehet kapni?
igazából mikortól lehet kekszet darálni a pépekbe?
és valami jó kenőcs is kéne ekcémára.
köszike
Cukor nélküli granulátumos teát még nem láttam, bár annyira nem is figyeltem még őket.
Ekcémára úgy tudom, kiváló a sudocream.
A másik két kérdésre pedig egyelőre nem tudok válaszolni, mert nem vagyok benne kompetens. Alvásproblémánk nincs, keksztől pedig még messze járunk.
Csak hogy mindegy kérdésedre választ kapj. :)
Banyuci
hát...kész vagyok,hagylak békén,és remélem minden kérdésedre jó választ kapsz
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!