Le akarsz pontozni valakit? Csak gyere! Mindegy, hogy mekkora a babád, csak gyere!
Szia! Én volt már hogy lepontoztam valakit de nem a véleménye miatt hanem a stílusa miatt. Aki nem tudja elfogadni a más véleményét annak nem itt a helye.
Sok sikert a célod eléréséhez!
A válaszod alatt lesz egy kis felirat,h ez a válasz x%-ban hasznos.Az x ilyenkor < mint 100.:))
Engem is marhaságokért pontoztak már le, a kedvencem a "Szerinted melyik a legszebb a lánynév"-szerinte biztosan nem az:)))-,de a csúcs az volt,aki végig lepontozta azokat-velem együtt-akik egy külföldön élőnek segítettek orrszívót találni.:))
Sokszor látszik,h valaki csak egyszerűen végignyomkodta a piros kezeket a kérdésnél,sztem nem sok értelme van ennek a pontozásnak.Bár ez már sokszor felmerült.:)
Van egy műkörmös topic is, ott is látszott, hogy akinek van műkörme, a többiek lepontozták. Azt nem értem, hogy miért? Pont azért van itt minden kérdés feltéve, hogy eszmét cseréljünk, nem? Te hogy csinálod ezt vagy azt a babáddal, hogyan neveled, mire szoktatod rá, stb.
Attól, hogy valaki elmondja a véleményét (akár legyen az a kérdező szempontjából negatív), miért kell lepontozni? Hiszen ezekből is tanulhatunk, nem?
Én ugyan első babás vagyok, de már két családnál végig asszisztáltam születéstől kezdve a babázást. Az egyik 9 éves, a másik pedig 13 hónapos, az enyém 3,5 hónapos. Rengeteget tanultam tőlük, pelenkáztam, etettem, altattam, büfiztettem... Majdnem olyan vagyok, mint egy három gyerekes anyuka. :)
Ha lehet, miért ne mások hibájából okuljak?
Hát igen, ráadásul nekem pl tök rosszul esik, hogy nagy lelkesen megírom a választ, esetleg a gyerek épp üvölt mögöttem, de azért még befejezem, mert úgy gondolom, hogy van abban valami amit mondok... erre másnapra látom, hogy a fele társaság rányomott a piros kézre.. (ami mellesleg azért van, hogy az oda nem illő, provokáló, stb megjegyzéseket jelölje... nem pedig a nézetbeli különbségeket...)
amúgy tudja valaki hogy mitől függ, hogy látszik-e hogy egy válasz hány %ban hasznos? Mert van, hogy értékelek valamit, de nem jelenik meg semmi, pedig ugye ha már egyvalaki hasznosnak ítélte a kérdést, akkor az 100%ban hasznosnak kéne legyen.
persze, sokszor értelmetlenül pontoznak, pl melyik név tetszik, az nagyon szubjektív, abban nincs nem hasznos
de az, hogy mindenki hasznos, aki a véleményét mondja el, azzan nem értek egyet - mert pl a kérdés, hogy pl most sarkítva: 3 hónapos gyereknek adhatok-e füstölt szalonnát és az egyik hozzászóló azt mondja, hogy persze, ő is adott a babájának, semmi baja - ő csak a véleményét, saját tapasztalatát mondja el, de a választ mégsem hasznosként értékelem, mert hülyeséget mond
ha hasznosként értékelné mindenki "mert csak a véleményét mondja el", akkor a százalék alapján más tapasztalatlan anyuka esetleg kipróbálná a babájának a szalonnát a "hasznos" válasz alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!