Babás családoknál meddig illik "vendégeskedni"?
Nekem még nincs babám, de sok a babás barátunk.
Általában délután megyünk, amikorra tudjuk, hogy kb. nincs szopizás stb., de persze a baba mindig olyankor aludt sokáig. :)
Mi igyekszünk már időben célozgatni rá, hogy indulunk, stb., de a vendéglátóink mindig marasztalniak, hogy még fürdetésre maradjunk... Bár, mi nem a szép ruhában a kanapén üldögélő páros vagyunk, beszélgetés közben nagyokat játszunk, szórakozunk a gyerekekkel, nem csak távolról csodáljuk őket. :)
A vendégnek kell tekintettel lenni a családra, aki nem akarja magát észrevenni, annak bizony szólni kell.
nálunk késön fürdik a kicsi(fél9-9)igy a 8 az ami engedélyezett,de utána mars haza mindenki!föleg 7köznap amikor a párom is fáradt és készülne a lefekvéshez,hisz másnap dolizik!szerintem abszolute tapintattlanság picibabásnál tovább maradni!egyébbként is az,akár van baba akár nincs!az meg még gázabb,ha te neked kell szólni,h mostmár menjen haza az illető!telefonálni se telózol 8után,nem?,hisz ez az illemszabály
sokaknak újra kéne tanítani
5hós baba anyuja
Szerintem ez a normális, az este így intim és békés :) Én sem szeretem ha valaki nem veszi észre magát, de szerencsére ez nálunk nagyon ritka, a fürdetés közeledtével meg kerek perec megmondom, hogy na jó lassan akkor fürcsizünk, és mindenki veszi is a lapot és elmegy, szintén 6-7 körül.
A másik meg az, hogy az ember tényleg elfárad, örül ha megvacsorázik, megfürödhet és hálóingben lazíthat egy kicsit a tv előtt mondjuk...:)
De inkább az lenne a fontos, hogy te és a férjed legyetek egy véleményen, próbáld meg egyszer őt egyedül hagyni a babával egy napra, hátha akkor jobban megértene téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!