Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás családoknál meddig...

Babás családoknál meddig illik "vendégeskedni"?

Figyelt kérdés
Akár hétközbe akár hétvégén.Gondolok itt közelebbi barátokra, családtagokra.Mert őszintén szólva én 6-7után már nem szeretem ha jön bárki is hozzánk.Én vagyok csak különc?9,5 hónapos a fiunk amúgy.Este már szeretem ha nyugalom van.Ez baj?Férjem nem ért meg.
2010. jan. 16. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is kilógok a sorból.Egyszerűen utálom, ha este itt lóg valaki.Azt is, ha hétvégén délben jön, és egyszerűen nem akar távozni.Sajnos vannak ilyenek is.
2010. jan. 16. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs babám, de sok a babás barátunk.

Általában délután megyünk, amikorra tudjuk, hogy kb. nincs szopizás stb., de persze a baba mindig olyankor aludt sokáig. :)

Mi igyekszünk már időben célozgatni rá, hogy indulunk, stb., de a vendéglátóink mindig marasztalniak, hogy még fürdetésre maradjunk... Bár, mi nem a szép ruhában a kanapén üldögélő páros vagyunk, beszélgetés közben nagyokat játszunk, szórakozunk a gyerekekkel, nem csak távolról csodáljuk őket. :)

A vendégnek kell tekintettel lenni a családra, aki nem akarja magát észrevenni, annak bizony szólni kell.

2010. jan. 16. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:
max. a fürdést még megnézhetik, de ha elvonulok vele öltözni, vacsizni, altatni, akkor azt is baromira utálom ha az öltözésig bejönnek és szóval tartják. most 4 hós. és utána márén is inkább az ágyat kívánom.
2010. jan. 16. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én kicsim hét hónapos, és kifejezetten utálom, ha a nagyon közeli családtagjaimon kívül este 6 után még itt van valaki. A baráti körünkben mi vagyunk az első babások, alig bírták felfogni, hogy este csend , fürdetés és alvás van. Nem utolsósorban nekünk, szülőknek is!
2010. jan. 16. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk késön fürdik a kicsi(fél9-9)igy a 8 az ami engedélyezett,de utána mars haza mindenki!föleg 7köznap amikor a párom is fáradt és készülne a lefekvéshez,hisz másnap dolizik!szerintem abszolute tapintattlanság picibabásnál tovább maradni!egyébbként is az,akár van baba akár nincs!az meg még gázabb,ha te neked kell szólni,h mostmár menjen haza az illető!telefonálni se telózol 8után,nem?,hisz ez az illemszabály

sokaknak újra kéne tanítani

5hós baba anyuja

2010. jan. 16. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a normális, az este így intim és békés :) Én sem szeretem ha valaki nem veszi észre magát, de szerencsére ez nálunk nagyon ritka, a fürdetés közeledtével meg kerek perec megmondom, hogy na jó lassan akkor fürcsizünk, és mindenki veszi is a lapot és elmegy, szintén 6-7 körül.

A másik meg az, hogy az ember tényleg elfárad, örül ha megvacsorázik, megfürödhet és hálóingben lazíthat egy kicsit a tv előtt mondjuk...:)

De inkább az lenne a fontos, hogy te és a férjed legyetek egy véleményen, próbáld meg egyszer őt egyedül hagyni a babával egy napra, hátha akkor jobban megértene téged!

2010. jan. 17. 09:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy fürdetés után már ne legyen itt senki. Előtte jöhetnek nyugodtan, de ha elkezdem fürdetni, menjenek haza. Utána ugye alvás van a kicsinek és nem akarom, hogy hangzavar legyen a házba.
2010. jan. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!