Angliába családoknál nyaralt már vki?
Figyelt kérdés
aki volt leirná hogy mien
mien ruhákat kell mein az idő mien táskába menjek el kirándulni ha megyünk mondjuk londonba vagy vhova?
2011. jún. 25. 19:41
1/6 anonim válasza:
én is megyek, most júliusban, szintén családokhoz, a walforffal. Esőkabátot és melegebb ruhát mindenképpen kell vinnünk, mert hűvösebb a klíma. Londonba én egy nagyobb, divatos táskával fogok menni :)
2/6 A kérdező kommentje:
mien nagyobb divatos táskát?
mmint letudnád irni h hogy néz ki mert én ezen gondolkodok már egy hete h mien táskát vigyek?:D
2011. jún. 25. 19:56
3/6 anonim válasza:
hát mondjuk tudod vannak azok a nagyobb retikülök, amibe sokminden belefér. az a lényeg, h ne háizsák legyen.
4/6 A kérdező kommentje:
ahha :D és ti is busszal mentek?
és mien kajákat vigyünk?:D
2011. jún. 25. 20:07
5/6 anonim válasza:
Igen, busszal megyünk, én egész végig májkrémet fogok enni (fogadok, h soha többé nem vagyok majd képes enni) és péksüteményt. De meg fogunk állni útközben boltokban.
6/6 anonim válasza:
Hol tudok rákeresni az olyan oldalakra, ahol ilyen családokhoz lehet menni külföldre? Engem leginkább Németország érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!